P&P bild


BLI EN MÄSTARE PÅ ATT PRESENTERA DINA BUDSKAP
Succén tillbaka. För sjätte året i följd! Nu ännu vassare, med nya tips och råd hur du ska nå fram med dina budskap. Välkommen till ett unikt kunskapsseminarium där inspirerande aktörer delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för att vässa din retorik och presentationsförmåga ytterligare en nivå.

12.30    UPPSTARTSLOUNGE
Kaffe, partnerföretag och mingel i Pelarsalen.

13.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2018 som genomförs för sjätte året i rad. Han är grundare av P&P Meetings, är nätverksledare, programledare och författare av STORA MÖTESBOKEN.

13.10    ANDERS HOVEMYR ”ALL KOMMUNIKATION ÄR KULTURELLT BETINGAD”
Anders Hovemyr är en av de mest uppskattade föreläsarna svenskt näringsliv skådat.  Han har som ansvarig för SAS Intercultural Communication och i eget konsultföretag under nästan 25 år hjälpt företag och organisationer att skapa och genomföra lyckade affärer i Sverige och utomlands. Han illustrerar med goda exempel hur all kommunikation är kulturellt betingat.

14.00    BARBRO FÄLLMAN ”DEN TIDLÖSA RETORIKEN”
Barbro Fällman grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Du får med dig lärdomar i effektiv argumentationskonst, där viktiga moment som sakargument och känsloargument bäddas in av en väl förberedd inledning och avslutning. Enligt den antika traditionen ska talaren kunna visa tre grundläggande moment; karaktär (ethos), kunskap (logos) och känsla (pathos). Det är först när man behärskar dessa tre som man blir en trovärdig talare som engagerar sina lyssnare.

14.30    PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

15.00   DAVID PHILIPS, ”EN VETENSKAPLIGT SÄLJANDE MAGI”
David JP Phillips  är en av Sveriges främsta experter på konsten att övertyga. David visar vilken enorm effekt storytelling har när vi ska undervisa, övertyga eller sälja något. Du får en insyn och kunskap kring varför och på vilket sätt storytelling är så kraftfullt utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Du får handfasta tips som du direkt kan omsätta i praktiken så du kan leverera en story som säljer, övertygar och skapar minnen hos den du talar till.

15.30    SAMTAL MED ALEXANDRA RAPAPORT ”MITT LIV SOM SKÅDIS”
Alexandra Rapaport är en av landets populäraste skådespelare. Hon hör till Dramatens fasta ensemble och har medverkat i bland annat Herr Arnes penningar, Kung Lear, Den inbillne sjuke och Pygmalion. Hon vann Kristallen 2017 för årets kvinnliga skådespelare för sin roll i TV-serien Gåsmamman. Vi samtalar om karriär, hur vi tränar in ett manus och vad vi ska tänka på för att nå fram med våra budskap.

16.00   PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    PG WETTSJÖ ”DEN OPTIMALA PRESENTATIONEN”
En föreläsning i absolut världsklass. Intressant och vansinnigt rolig på samma gång. PG Wettsjö, från EQP Business School, är utan tvekan en av Sveriges bästa inspiratörer med både bred och djup kompetens. Många av våra stora talare i Sverige har fått sin grundutbildning i retorik av PG Wettsjö. Detta är en unikt rolig föreläsning om kommunikation som ALLA borde lyssna på! Hur vänder man på en tjurskalle? Hur löser vi svåra konflikter? Hur når vi fram med vårt budskap till en som inte lyssnar.

17.30    P&P BUSINESS LOUNGE INK SPEAKERS CORNER
Välkommen till eftersnack, mingel och utlottningar i P&P Business Lounge där vi erbjuder Speakers Corner. Fem personer á en minut vardera får ställa sig upp och hålla ett anförande med färdigheter från dagens seminariepass. 

18.00    SLUT 

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector på piano och sång   

Plats
Stockholm City Conference Centre,
Pelarsalen

När
Måndag 19 mars 2018, kl 13.00-18.00

Anmälan
www.delegia.se/storapresentationsdagen2018
Begränsat antal platser!

Entré
1 250 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till New Hope, reseindustrins barnfond.
Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
 
Samarbetspartners
Retorikcentrum
Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats
Presentationsteknik, 
Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
New Hope, reseeindustrins barnfond
EQP Business School, föreläsningar, säljakademi och coaching

Teknik- och Eventpartners
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Parsmo Production, illustrationer, serier, roliga rutor
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Cilla Hector, musik och sång
Knut, Norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1
Feffes, koncept och innovation inom catering
Urban Print, busfärska trycksaker!

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten