P&P bild

ÖKA ARBETSGLÄDJEN, PRESTERA ÄNNU BÄTTRE OCH NÅ DINA MÅL!

Att nå dina mål skapar i sin tur arbetsglädje och välmående, förbättrar dina kundrelationer och ökar försäljningen. Välkommen till Stora Måldagen 2020. Seminariet genomförs för åttonde året i följd. Möt några av Sveriges mest uppskattade talare och inspiratörer i ett fullspäckat program som ger motivation, insikter och energi för en bra start på det nya året. Temat för årets upplaga av Stora Måldagen är FOKUS. Inte minst av vikt i dagens uppkopplade värld med ett vitt spektra av intressen och störande moment. Att fokusera på rätt saker för att nå dina mål. 

12.00    LUNCH
Stående lunch med wraps, frukt, kaffe, partnerföretag och mingel.
13.00    LENNART PAULSSON, ”MED VÄRDSKAP I FOKUS”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2020. Han har jobbat i många år med affärsutveckling, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.
13.10  AMI HEMVIKEN ”HA KUL PÅ JOBBET OCH NÅ DINA MÅL”
Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation och ledarskap. Hon är även en väl anlitad ledartränare och coach. Hon kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Denna konst delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Med tips och idéer från hennes nya bok ”Det är inte tanken som räknas”, om vikten av att ha kul på jobbet. Som ett led att stärka din organisation och verksamhet i syfte att nå dina mål.
 
13.50    MICKE ANDERSSON – ”ATT GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT”
Micke Andersson är företagare, författare, coach och en av landets populäraste inspirationsföreläsare. Han har föreläst för hundratusentals människor som han aldrig tidigare mött, men för många förändrade mötet deras liv för alltid. Micke är gift, har fyra barn och arbetar heltid. Egentligen en helt vanlig livssituation om det inte vore så att Mikael har varken armar eller ben. Han berättar med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast.

14.30   PAUS -  kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

15.00    SAMTAL MED CAROLINA KLÜFT – GENERATION PEP
Carolina Klüft är en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Ambassadör för svenska FN förbundet, engagerad i hållbar utveckling. En färgstark personlighet, som blev ”Carro” med svenska folket redan som 19-åring. Vi samtalar om karriär, att sätta fokus, vara här och nu, men på samma gång ha klara mål. Dessutom om arbetet att motivera barn och ungdomar i Sverige för ett mer aktivt och hälsosamt liv som  verksamhetschef för Generation Pep, vår förmånstagare på Stora Måldagen 2020.

15.30    SAMTAL MED  VÅR HEMLIGA GÄST ”MOT HÖGT STÄLLDA MÅL”
Vi samtalar med en gäst som aviseras närmare inpå seminariet, en framträdande  personlighet i näringslivet. Vi samtalar om vad som motiverar en organisation till högt uppsatta mål, vad som krävs från ledning och från anställda. Vad som är det allra viktigaste för att nå framgång och att nå dina mål.

16.00    PAUS – kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

16.20    THERÉSE NEAIMÉ ”FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET”
Therése Neaimé, ett stjärnskott på föreläsarscenen berättar fängslande om sin fantastiska entreprenörsresa, att nå sina drömmars mål. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till berömdhet som dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern, om utmaningarna som artist och låtskrivare samt hur man får ihop livspusslet med familj och karriär.

17.00    INGER HANSSON, ”VÅGA MER ÄN DU TÖRS”
Inger Hansson, är Sveriges förmodligen främsta föreläsare. Hon har stärkt tusentals människor, vinnare av Stora Talarpriset 2012 och förmedlar allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Som föreläsare når hon rakt in i publikens hjärta med sina kloka tankar om hur vi människor får tiden att räcka till, hur vi hanterar förändring och ökar arbetsglädjen.

17.50    STORA MÅLPRISET 2019 
Priset delas ut för åttonde året i rad till en person som under 2019 gjort skillnad, fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål. Nomineringar hemlighålls tills vidare. Prisutdelare är vinnaren av Stora Målpriset 2018, Kennedy Bakircioglu, för sitt arbete att uppmuntra och motivera barn och ungdomar till idrott och ett hälsosammare liv.

18.00    P&P BUSINESS LOUNGE
Cilla Hector på piano och sång med utlottningar, bar, eftersnack och mingel.

20.00    SLUT 

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector, sång och piano
PLATS
7A Odenplan, entré  Odengatan 65
NÄR
Torsdag 16 januari 2020,
kl 13.00-18.00, eftersnack i
P&P Business Lounge 18.00-20.00.
ANMÄLAN
www.delegia.com/storamaldagen2020
KOSTNAD
1 950 kr ex moms Inkluderar en dryckeskupong och snacks på P&P Business Lounge.
Gå fem betala för fyra!

FÖRMÅNSTAGARE
Generation Pep  arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Allt överskott går till Generation Pep.
SAMARBETSPARTNERS
Aktiespararna, allt om aktier
Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats.
Generation Pep, för ett mer aktivt och hälsosamt liv
Stockholms Handelskammare, näringslivets företrädare i Stockholms och Upplands Län
Marknadscheferna, Sveriges största nätverk för marknads- och försäljningsansvariga
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Eventeffect, nyheter för dig som jobbar med events

Teknik- och eventpartners
Delegia Meeting System, teknik och konferenstjänst
Cilla Hector, musik och sång
Knut, norrländsk restaurang och mötesplats
Urban Print, busfärska trycksaker!
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten