P&P bild

AGENTUR
P&P Meetings ger dig som kund extra guldkant på ditt event. Med sitt breda nätverk har du möjlighet att få access till våra främsta idrottsprofiler, näringslivets toppar, skådespelare, politiker och Sveriges främsta proffstalare. Inte bara det utan du får ett värdefullt bollplank med passion för logistik och de små detaljerna för ditt möte, Vi jobbar med full transparens från start till mål för det privata- likväl som det offentliga, IRL som digitalt. 
Om behov föreligger och ämnet är relevant. Här några rekommendationer som P&P Meetings träffat, jobbat med och lyssnat på.

Ami Hemviken
Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation och ledarskap. Hon är även en väl anlitad ledartränare och coach. Hon kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Denna konst delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Med tips och idéer från hennes nya bok ”Det är inte tanken som räknas”, om vikten av att ha kul på jobbet. Som ett led att stärka din organisation och verksamhet i syfte att nå dina mål.
 
Anders Hovemyr
Brinner för kulturella skillnader. En mästare på scen att fånga sin publik med goda och roliga exempel på kulturella krockar. Bemästrar de flesta kulturella särarterna. Gedigen erfarenhet från ansvaret för SAS Intercultural Communication.

Angela Ahola
Angela är doktor i psykologi, föreläsare, författare och aktuell med hyllade boken, Konsten att göra intryck. Hennes föreläsningar är mycket underhållande om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans. Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende.

Annika R Malmberg
Annika R Malmberg har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade och bokade talare. Föreläsningen ”Framgång” handlar om Din egen inställning till framgång hur du identifierar dina styrkor och utvecklar dig själv.

Aron Andersson
Aron Andersson har det svenska rekordet i rullstolsmaraton. Han har deltagit i Paralympics, cyklat till Paris och som första person någonsin bestigit Kebnekaise,
i rullstol! Han delar med sig av hur han hamnade i rullstol sedan sju års ålder, såg möjligheter och kom tillbaka  till livet. Aron drar paralleller från sina egna bedrifter och ger under vägs viktiga framgångsfaktorer för att lyckas nå sina mål. 

Ari Riabacke
Hur fattar vi beslut i ett allt högre tempo, när valmöjligheterna är oändliga, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Hur pass mycket känner vi oss själva och vår organisation, för att fatta beslut. Ska vi klara av våra möten och nå våra mål måste vi också vara beslutsmässiga. Ari Riabacke är Dr i risk och beslutsanalys, Sveriges ledande beslutsexpert och en av Skandinaviens mest anlitade talare.

Barbro Fällman
Hon är grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Hon har en bakgrund som lektor och språkforskare.  Idag anlitas hon ofta av TV och medier för att göra analyser när politiker håller tal eller har debatter. Du får med dig de viktigaste grundläggande momenten för att bli en trovärdig talare som engagerar sina lyssnare. Samt lärdomar i hur du kan göra vardagspresentationer enklare, med modeller du kan använda direkt för att nå framgång och övertyga i olika situationer.

Börje Salming
Börje Salming räknas som en av världens främsta ishockeyspelare genom tiderna. Han är fortsatt idag känd i Toronto som ”The King”, omåttligt populär. Han har två SM-guld med Brynäs och spelade 46 landskamper med Tre Kronor under åren 1972-1992. Han personifierar allt vad vi menar med en idrottshjälte. Vi samtalar om karriär, målmedveten satsning och vikten av passion för framgång, samtidigt som vi måste ha skoj för att lyckas! Dessutom får vi höra om lanseringen av varumärket Börje Salming med affärer i klädesbranschen.

Carolina Klüft
En av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Med största framgångarna i sjukamp. En färgstark personlighet, som blev "Carro" med svenska folket redan som 19-åring. Vid 22 års ålder blev hon den yngsta friidrottaren hittills som erövrat samtliga fem internationella guldmedaljer (OS, VM ute/inne, EM ute/inne). Finnkampen 2012 blev hennes sista tävling. Numera Ambassadör för svenska FN förbundet, engagerad i hållbar utveckling. Projektledare för Naturskyddsföreningens miljö och hälsa. Studier i freds-och konflikforskning på Uppsala Universitet. Samtal om den framgångsrika karriären, att tänka tvådimensionellt, att vara här och nu men på samma gång ha klara mål. Att kunna byta inriktning och sätta nya mål. Att hitta och behålla glädjen i det du gör och skapa dina egna hållbara mål.*

Caroline Mohr
Är en talare som berör, som gjort stort genombrott som föreläsare. Hon är Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är före detta golfproffs. Hon har vunnit både EM och VM i handigolf. Caroline talar i föreläsningen om hur viktigt det är att sätta mål som känns meningsfulla, att ha ett starkt team runt omkring sig och hur vi kan använda perspektiv till att få kraft. Vi tar del av hennes egen resa från att vara golfproffs till att överleva cancer och om vilka strategier och planering hon själv använde sig utav för att bemästra en stor förändring.

Charbel Gabro
En oslipad diamant. Charbels fenomenala förmåga som talare berör på många olika plan och får andra att reflektera över sina egna tankar och beteendemönster. Hans största styrka som inspiratör är att han använder sig av både svensk- och syriansk kultur, drar paralleller och speglar kulturkrockar på ett synnerligen vältajmat och humoristiskt manér. Hans levnadssätt och det han utstrålar har givit honom en möjlighet att kunna beröra och inspirera både yngre och äldre. Mångfalt prisad talare, Narrenpriset 2018, Stora Talarpriset 2019, Stora Målpriset 2020. 

Charlie Söderberg
Charlie Söderberg är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen! Han är programledare, företagare och privatekonomisk rådgivare. Och är författare till böckerna Ett rikare liv och Gör ditt barn rikt. Han är delägare i flera affärsrörelser med Resurshuset som moderbolag. Vi tar del av hans rika erfarenhet som kommer påverka vår inställning om hur du når dina mål och får mer tid, pengar och energi.

Christina Stielli
Christina har en stark närvaro med sin publik, hon känner av, lyssnar och tar in. Hon pratar utifrån sina åhörare om relationer. Relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare, att vi är varandras arbetsmiljö. Hon leder sin publik med skratt och allvar. Hon visar handgripligen hur en arbetsplats kan skadas av gnäll och negativa vibbar och hur vi kan förbättra arbetsglädjen och sy ihop vardagens pussel.

Christopher O´Regan
Du har kanske sett honom på TV, Christopher O´Regan, där han trollbinder sina tittare med berättelser om Sveriges historia. Med sina gedigna kunskaper och sin eleganta vältalighet levandegör han som ingen annan det förflutna. Stadsvandringar i Gamla Stan är hans specialitet där vi får uppleva 1700-talet precis som om vi levde där och då. Han samtalar med oss om berättandekonsten, vikten av att tala i bilder och hur vi på bästa sätt fångar våra åhörare. 

Claes Schmidt/Sara Lund
Claes Schmidt, marknadschef, entreprenör och musiker, blev föreläsaren Sara Lund 2003. Ute på föreläsningarna är det alltid Sara Lund som talar. Hen utmanar gamla sanningar och innötta tankemönster. Hen har gett ut boken
”Från man till människa” och fått flera utmärkelser, bl.a. ”Stora Talarpriset” 2010 och ”Årets mångfaldshjälte” 2013. Kombinationen av livsberättelsen, skämtsinnet, kunskapen och relevansen har gjort föreläsningarna med SaraClaes enormt populära. 

Clas Malmström
Hur ska vi orka med alla dessa djärva mål? Clas Malmström är leg läkare, psykiater och företagsläkare. Dessutom författare, rådgivare till företagsledningar, mycket uppskattad föreläsare inom stresshantering, laganda och med allmänna tips om välmående. Hans forskning har bl a visat att positiv stress har lika starka kopplingar till god hälsa som negativ stress har till ohälsa. Clas talar om vikten av att sätta höga mål, anta utmaningar, engagera sig, att anstränga sig både fysiskt och psykiskt för att kunna nå en god livskvalitet och god hälsa.

Colin Moon
En av Skandinaviens mest efterfrågade föreläsare. Colin Moon talar på ett mycket underhållande sätt om interkulturella skillnader i allmänhet och svenskars egenheter i synnerhet. Med mycket humor känner man igen sig både när det gäller hur andra länder ser på oss nordbor och hur vi agerar privat och i jobbet. Colin Moons budskap skapar förståelse för hur man kan hantera olikheter och samarbeta över kulturgränser.

Christer Olsson
Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige.

David JP Phillips
David JP Phillips  är en av Sveriges främsta experter på konsten att övertyga. Efter 7 år blev David klar med att analysera 5 000 talare världen över för att på så sätt kunna definiera vilka egenskaper, kvaliteter och tekniker som på riktigt är det som gör dom skickliga talarna skickliga! Vi får ta del av den optimale talarens egenskaper och David har lovat avslöja sina absoluta favoriter av de hela 110 individuella tekniker i  världens mest avancerade coachningssystem för presentatörer vid namn SpeakerRating

Erik Mattsson
Erik Mattsson är en av Sveriges mest uppskattade utbildningsledare inom kommunikation. Han har undervisat i retorik vid Uppsala universitet samt arbetat som skådespelare. Han har dessutom författat flera böcker och en stor mängd utbildningsmaterial, bland annat ”Talarkokboken”. Inkludering av publik och humorn är effektfulla verktyg då han föreläser. Du får med dig de bästa redskapen du kan använda dig av när du bemöter, presenterar, övertygar och vill beröra.

Elizabeth Kuylenstierna
Elizabeths ämnen är coaching, personlig utveckling, hur man får människor att växa, om självkänsla och förbättrad livskvalitet. Hon talar även om kommunikation i olika former, om attityder inom näringslivet, om hur man som ledare och chef kan skaffa sig ett coachande förhållningssätt, om hur man får ett företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur man förverkligar sina drömmar och uppnår sina mål.
Hennes föreläsningar är fulla av karisma och liv, hon bjuder på sina egna erfarenheter från sitt coachande, från ett liv som journalist i mediebranschen, som mamma till många barn, som resande runt jorden, som projektledare och egenföretagare, och om hur livet förändrades efter erfarenheterna från en dödlig sjukdom vid millennieskiftet.

Elisabet Vinberg-Hearn
Utvecklar organisationer i omställningsarbete. Jobbar med ledarskapsfrågor och förändringsarbete. Gedigen erfarenhet från mångåriga uppdrag med företag inom Sverige och Internationellt. Mycket uppskattad föresläsare om bl a proaktivt ledarskap och faktorer som krävs för ett framgångsrikt ledarskap. Elisabet har jobbat bl a med Royal Bank of Scotland, American Express, MasterCard, Bombardier, Vattenfall, Skanska, IKEA, H&M.  

Erik Wetter
Förhandlingsforskare professor och utbildningsansvarig i Management på Handelshögskolan i
Stockholm.Han talar mycket inspirerande om de senaste förhandlingsrönen, från makro till
personnivå, gör kopplingar med Försvarshögskolan och samarbeten i gemensamma projekt
med andra länder.

Evelina Olsén
Är ett känt namn i musiksverige. Hon är ständigt aktuell, har gjort många stora turnéer, TV- och radiojobb. Utöver sången jobbar hon med humor och teater i musikaler och krogshower. Hon är även en flitigt anlitad sångcoach, föreläsare, låtskrivare och inspiratör. Har man en gång sett Evelina på scen så vill man ha mer. Evelina ger oss tips om hur vi skapar närvaro och dynamik och hur vi går bortom prestationen och in i det lekfulla med rösten. Helt enkelt hur du kan utveckla din röstkapacitet och ta din självklara plats på scen.

Fredrik Dolk
Skådespelare med ett 50-tal TV- och filmproduktioner samt engagerad på teaterscener över hela Sverige. Företagsledare och diplomerad coach med fokus på kommunikation och ledarskapsfrågor. Karismatisk, trollbinder sin publik och betonar vikten av rollspel i exponering av varumärke, produkter och tjänster.

Fredrik Sträng inspirerar och trollbinder sin publik med fullständig närvaro och talar om vikten av att övning ger färdighet. Med hissnande historier från klättringar i extrema miljöer berättar Fredrik om hur resultat speglar sättet vi tänker på. Vår inställning avgör om vi når toppen! Fredrik Sträng är äventyrare, dokumentärfilmare och föreläsare. Han har blivit utsedd till Årets äventyrare två gånger och även kommit med i Guiness Rekordbok som den som snabbast bestigit de högsta topparna på våra sju kontinenter.

Gunnel Ryner
Författare, beteendevetare och coach. Gunnel jobbar med styrkebaserad utveckling, vilket innebär att hon fokuserar mer på allt du redan gör bra och hur du kan göra ännu mer av det, än på eventuella brister.

Göran Adlén
Med suveränt grepp om ord, bilder och associationer botaniserar Göran Adlén lustfyllt i de trender och mekanismer som styr och omskapar vår tid. Utan att för en sekund tappa tråden eller förlora skärpa bjuder han i de mest skilda sammanhang och oavsett ämne sin publik på hisnande underhållande aha-upplevelser.

Göran Carstedt
Göran har en stor erfarenhet från näringslivet med flera år i Volvo och IKEA. Göran fascinerar i sina föreläsningar där kunden är i centrum. Det hållbara ledarskapet engagerar där Göran tar inspiration från nuvarande ansvar i Bill Clintons Climate Initiative, som jobbar med miljöifrågor i de 40 största städerna i världen. Göran väcker många initierade tankar om vart miljön är på väg och hur vi kan stoppa utvecklingen.

Inger Hansson
Inger Hansson är föreläsare, skribent och coach. Hon är vinnare av Stora Talarpriset 2012 och förmedlar allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Som föreläsare når hon rakt in i publikens hjärta med sina kloka tankar om hur vi människor inte får tiden att räcka till, hur vi hanterar förändring och ökar arbetsglädje.

Janne Schaffer
"Guitar Hero" En musikalisk resa utan motstycke. Trollbinder publiken med historik och sin gitarr. Kör sin musikaliska show endera solo på scen eller i sällskap av bandet.

J-O Waldner
Han betraktas av många som världens genom tiderna bästa bordtennisspelare. Framgångarna inkluderar OS-guld samt dubbla VM-guld i singel, fyra VM-guld i lag och sju Europa Top-12-segrar. Två gånger belönades han med SvD:s bragdguld – 1989 som del av VM-guldlaget och 1992 individuellt (efter OS-guldet). Han berättar om karriär, målbilder och motivation. Och reflekterar över hur vägen till världstoppen kan inspirera oss till att nå våra egna mål och drömmar.

Joakim Jardenberg
En av våra främsta internetdebattörer. Grundade aftonbladet.se 1994, tog internet till Sverige, bloggare i sitt eget företag Mindpark. Digital mentor för fem börs VD:ar på några av de största företagen i Sverige. Joakim föreläser på ett briljant sätt om digitala möjligheter och fallgropar. Han väcker stor sympati och ger goda tips hur vi bäst nyttjar alla möjligheter inom internetvärlden.

Johan Olsson
Johan Olsson är en av Sveriges mest framgångsrika längdskidåkare. Han har tillhört yttersta världseliten i flera år, vunnit två OS-guld i stafett och två individuella VM guld och dessutom fått SvD:s bragdguld två gånger. Johan slutade sin karriär på elitnivå 2017 och är nu ny tränare för svenska skidlandslaget. Han har under lång tid jobbat med mental träning och förmågan att kunna styra och förbättra sitt tankemönster för att nå uppsatta mål men även med insikt i hur man tacklar motgångar. 

Jörgen Oom
"Våga vara bäst", Jörgen Oom är legitimerad psykolog och talar om att våga vara bäst och hur det vinnande laget når sina mål. Han har flera gånger blivit omnämnd som Sveriges mest efterfrågade talare i näringslivet och har fått pris som årets talare. Han talar även om entusiasm och delaktighet, förändringsarbete och hur vi kan ha högt tempo utan negativ stress.

Kattis Ahlström
TV programledare, Eurovision song contest, melodifestivalen, 2005 Kristallen för årets kvinnliga programledare. Chefsredaktör ICA kuriren 2006-2010. Kattis & Company TV talkshow. Programledare för Amnestygalan, Världens Barn galan mm. Engagerad i bla Lilla barnets fond (forskning neonatalvården) och Rädda Barnen. Sedan 2012 Generalsekreterare i  i BRIS. Föreläser med hög värme och vältalighet om CSR, den viktiga omsorgen, att vara beredd på förändring och om ett coachande förhållningssätt.

Kjell Dahlin
Författare och föreläsare inom retorik. Inspirationstalaren Kjell Dahlin är fil kand i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Framförallt är han just inspiratör & talare – och inspirerar kring attityd, arbetsglädje och kundbemötande. Han är också grundaren och VD av retorikbyrån Popretorik.

Kjell Enhager
Kjell Enhager tilldelades Stora Talarpriset 2009 för att han under många år har visat att han är "onormalt" bra på att göra människor bättre än de tror att de kan bli. Med sin kunskap, retoriska skicklighet och sprudlande energi fångar han publikens intresse och gör ett intryck som räcker längre. Målet är att nå Världsklass. Kjell har haft stor betydelse för många människors personliga utveckling. 

Kjell A Nordström
Han är en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och den globala marknaden, med ekonomie doktorsexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd för att kunna beskriva de mest komplicerade förhållanden och skeenden som berör och påverkar oss alla. Vi samtalar kring effekter av pandemin, för Sverige och för världen, hur vi bör agera för att komma ur krisen och nå framgång och vilka marknader och företag som är framtidens vinnare.


Klas Hallberg
Klas föresläser om att göra det omöjliga möjligt och att det sitter hos dig. Var dig själv och skapa din egen framgång. Klas är en stor scenpersonlighet med härlig pubikkontakt. Mycket humor och igenkännande i sina föreläsningar som bygger på flera böcke han skrivit. Han är sedan många år en av Sveriges mest
efterfrågade föreläsare

Kristina Paltén
Kristinas häpnadsväckande berättelse handlar om mod, att utmana fördomar och övervinna sin rädsla. Den handlar även om drömmar, att nå sin dröm genom att stegvis sätta upp nya djärva utmanande mål. Kristina är ultralöpare, världsrekordhållare på löpband och äventyrare . Hon är den enda kvinnan i världen som ensam sprungit nära 200 mil genom Iran. Storytelling i sitt bästa format. Utkom sommaren 2018 med boken ”Den rädda löparen”.

Lars-Peter Loeld
Skandinaviens främste tankeläsare. Stark scennärvaro, en retorikens mästare med nära publikkontakt. Trollbinder med sin ofattbara förmåga att läsa andra människors tankar. Lars-Peter berättar detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till. Föreställningen som även presenteras på engelska heter Mindgames.

Lars-Johan Åge
Han är toppsäljaren som sålde dammsugare på Electrolux som sedan blev forskare och disputerade med sin avhandling ”Business Manoeuvering”, om konsten att göra affärer. Lars-Johan Åge, ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, och utbildad i förhandling på Harvard, baserar sin föresläsning på hans senaste forskning, som inte bara visar vad som kännetecknar en framgångsrik förhandling, utan som också visa vägen dit. Oavsett om du ska förhandla hemma vid köksbordet, i en affärsförhandling eller om du, mot all förmodan, skulle hamna i en gisslanförhandling, så kommer det du lär dig under denna föreläsning inte bara att göra dig till en mycket bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. Missa inte detta!

Lia Boysen
Vi möter en av Sveriges främsta karaktärsskådespelare. Det stora genombrottet kom med filmen Det nya landet år 2000 för vilken hon nominerades till en Guldbagge. Hon belönades 2006 med en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll i filmen Sök. Boysen har även arbetat med utlandsproducerade filmer, dokumentärer, TV-serier och som uppläsare för ljudböcker. Vi samtalar om karriär, lärdomar om livet framför kameran och med tips om hur du verkligen kan göra skillnad när du presenterar dig och dina budskap.

Lili Öst
Föreläsare, artist och sångproducent med rötter från bandet Family Four på 80-talet.
"Jag blir vad jag tänker" är en musikalisk inspirationsföreläsning som förklarar och på ett enkelt sätt lär ut hur man jobbar med tankekraft och som lotsar publiken till en varaktig förändring. Enkla, men kraftfulla övningar, blandat med kalla fakta, hög igenkänning, humor och livesång.

Lisa Ekström
Lisa är en fenomenal talare som bemästrar vilken scen som helst, flitigt anlitad konsult i omställningsarbeten och inspirationsföreläsare. Hör henne prata om om hur hon ledde SAS Customer Relations, från en avdelning där medarbetarna placerades till en guldgruva. Berättelsen om förändringsarbetet ger dig inspiration och många konkreta tips som du kan ta med dig till din egen vardag och verksamhet. Vinnare Stora Talarpriset 2014.

Lottie Knutson
”Nödrop – när krisen kommer”Lottie Knutson är journalist, författare och föredragshållare. Dessutom ledamot i styrelserna för H&M och Stena Line. Hon uppmärksammades i tjänsten som kommunikationsdirektör på Fritidsresor i samband med tsunamikatastrofen 2004. Lottie föreläser med tips från nya boken "Nödrop – när krisen kommer” om hur vi kommunicerar i krissituationer och skyddar vårt eget och företagets varumärke.

Love Melander
Magiker. Trollbinder både sin stora och lilla publik. Utmärkt inslag på det stora mötet som icebreaker och snackis. Interagerar och skapar en delaktighet med sina hänförande tricks. Mycket humor.

Malin Ström
En av de främsta på Sociala Strategier. Som förmedlas på ett uppvaktande och inteligent sätt. Publiken får med sig en mängd aha-upplevelser och verktyg hur vi ska jobba betydligt smartare med alla kanaler som står till buds och "hotar" den traditionella marknadsföringen.

Marko ”Tips från coachen” Latva Nevala
Marko gillar att tänka annorlunda, är rak på sak och en briljant coach och mentor. Han ger sin publik stor omsorg, tänkvärda ord och metaforer som kan lyfta berg.  Att nå vår fulla potential - och av egen kraft. Han måste dessutom vara världsrekordhållare som författare. 2017 har han gett ut över tre böcker i veckan! Mer än vad de flesta orkar läsa. Och delar innehållet generöst till sina trogna följare.

Mattias Klum
Mattias är konstnär, miljöfotograf och ett retoriskt geni. Han förmedlar djup kunskap i artistisk förpackning. Han är mångsysslaren som gör miljöföreställningar med tänkvärda och poetiska ord, fantastiska bilder OCH med full symfoniorkester. En föreläsning med Mattias ger en gemensam upplevelse och hyllning till vår fantastiska natur med tårar, suckar och gåshud.

Mattias Ribbing
"Hur du får publiken att minnas ditt budskap"
Var redo att blicka in i en helt ny värld av möjligheter där minnet inte längre är ett problem, utan något du effektivt kan bemästra. Här lär du dig använda ny kunskap om hur hjärnan lagrar information, för att få andra att ta till sig dina budskap. Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och kombinerar knivskarp pedagogik med en lättsamt underhållande stil för att du ska förbättra dina prestationer.

Michael Södermalm
En av våra största inspiratörer. Michael föresläser med mycket medryckande energi och glädje. Hans föreläsning baseras på hans nya bok ”Det sitter i huvudet”, vilken handlar om viljan som drivkraft och visar hur du stärker dig mentalt för att må och prestera ännu bättre. Du lär dig metoder för att vidga din trygghetszon, bemästra din rädsla och skapa självförtroende för att lyckas. Få inspiration och verktyg för att utnyttja hela din potential och se på dig själv med nya ögon

Micke Andersson
kan inte cykla, men har lärt sina barn att cykla. Han kan inte spela ishockey, men coachar en av Sveriges bättre ishockeyspelare. Han har föreläst för hundratusentals människor som han aldrig tidigare mött, men för många förändrade mötet deras liv för alltid. Micke är gift, har två barn och arbetar heltid. Egentligen en helt vanlig livssituation om det inte vore så att Mikael har varken armar eller ben. Hans föreläsning handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

Milad Mohammadi
Milad Mohammadi blev, bara 22 år gammal, både Sveriges yngsta jurist och statsvetare – och är idag en oförglömlig talare. Genom sitt unika sätt att kommunicera med starka känslor, kunskap och inspiration har han inspirerat och påverkat företag, kommuner och alla möjliga aktörer inom mångfald, integration och ledarskap, med tesen att olikheter är de största möjligheterna.

Mouna Esmaeilzadeh 
Hon är en av de ledande experterna på framtidens hälsa. Hon är läkare, hjärnforskare och entreprenör inom förebyggande hälsa. Hon har även blivit känd som ”Doktor Mouna" i TV där hon förmedlar kunskap som gör vetenskap begriplig för alla. Mouna spår att vi med rätt livsstil och medicinsk behandling kan bli 150 år gamla, bland annat med hjälp av robotar, artificiell intelligens och genteknik. Tillsammans med Mouna reflekterar vi över vad forskningen säger och hur vi själva kan agera i ljuset av pandemin, för bra balans, leva länge och nå våra mål.

Nicklas Lautakoski
Under 2008 cyklade Nicklas Lautakoski 2 000 mil mellan Portugal och Kina. Åtta månader, 1 200 mil och 20 länder senare nådde han målet. Under 2010 körde Nicklas motorcykel mellan Nordkap, den nordligaste punkten i Europa, och Kap Agulhas, den sydligaste punkten i Afrika. På vägen klättrade han sju berg av bara farten. Med sprudlande entusiasm och glädje föreläser Nicklas om sina äventyr med tonvikt på motivation, inspiration och viljan att nå sina mål.

Ola Wallström
Ola Wallström är en av våra främsta företrädare och utbildare i målstyrning. I mer än 15 år har han studerat framgångens mekanismer. Han kommer från företaget Mera mål och ger på ett slagkraftigt och underhållande sätt tips på hur du kan öka din lönsamhet genom att sätta upp riktiga mål – stora, maffiga mål som du med rätt attityd kan nå.

Olof Röhlander
Om det blir som man tänkt sig – vad har du då tänkt dig? Olof Röhlander är en av få föreläsare som årligen passerar 100 föredrag inom näringslivet. Han är licensierad mental tränare och syns regelbundet i media. Han har tidigare fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken ”Det blir alltid som man tänkt sig”. Olof Röhlanders föreläsningar innehåller en lagom mix av humor och allvar, och handlar om hur man faktiskt kan träna tankar, bilder, känslor och attityder. Han talar om motivation och inspiration - att bli tänd på framtiden. Olof behandlar även kommunikationen, som är grunden till alla relationer och han talar om personlig utveckling. Han talar även om vikten av att sätta upp orealistiska mål för han menar att mål ska vara inspirerande, inte realistiska.

Patricia Kempff
Patrcia jobbar för Swedbank och är ansvarig för samhällsfrågor och unga i jobb. Med osedvanlig charm och stabilitet förmedlar Patricia budskapet om hur banken engagerar sig i ungas utmaningar i arbetslivet. Det märks att hon brinner för uppgiften i hennes förmåga att fängsla en grupp rakt upp och ner utan verktyg. En naturbegåvning!

PG Wettsjö
Lyssna på föreläsarnas föreläsare! Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö. PG är en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om PG genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare. PG är en entreprenör och författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – "Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – "Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris.

Pär Larshans
Pär är att betrakta som en av Sveriges vassaste retoriker, känd för att lyfta fram sina medmänniskor, inte minst i sitt tidigare arbete som hållbarhetschef för Max Burgers, nu i samma roll och med nya framgångar för miljöföretaget Rang-Sells. I december 2019 fick han adressera närvarande nationer vid FN:s klimatkonferens i Madrid om vikten av hållbarhet. Här visar han prov på hur du kan utnyttja grekernas gamla Ethos-Pathos-Logos till maximum i en kärnfull presentation.

Renata Chlumska
Hon har bestigit Mount Everest, cyklat från Nepal till Sverige och paddlat runt USA. Nu är hon som första svenska kvinna bokad att flyga ut i rymden. Hon berättar med stor inlevelse hur vi antar en utmaning, vad krävs i förberedelser, och drar växlar av fysiska utmaningar till utmaningar i näringslivet?
  
Rolf Lassgård
En av Sveriges främst anlitade skådespelare. Med sin scenvana från film och teater delar han med sig av sina erfarenheter som ger goda insikter hur man med enkla medel kan trollbinda sin publik. God framförhållning och viss flexibilitet behövs för att Rolf ska kunna bokas upp då flera filmproduktioner upptar längre tidsperioder.

Sophia Sundberg
Hur presenterar vi oss på olika scener? Sophia Sundberg från Ypsilon föreläser och utbildar i affärsnätverkande, mingelteknik och sociala medier. Hon nominerades till Stora Talarpriset 2012, har gjort succé med Twitterboken, är nätverksexpert och proffs på att affärsmingla. Rätt använt blir affärsnätverkande ett verktyg till ökad försäljning och leder dig till fler affärsmöjligheter.

Stefan Sebö
Stefan Sebö är en av Sveriges mest erfarna och uppskattade talare inom området försäljning, medarbetarutveckling, förändringsarbete och konsten att utveckla vinnande team. Stefan har hjälpt hundratals företag och tusentals människor att växa till nya höjder. Genom inspirerande, engagerande, intressanta, kul och framförallt lärorika föreläsningar eller seminarier, talar han om metoder och arbetsätt som omgående ger resultat.

Thomas Lundqvist
Thomas Lundqvist får högsta betyg som föreläsare och inspiratör. Han är civilekonom, styrelseledamot i flera stora bolag och var tidigare VD för upplevelse- och barnkulturhuset Junibacken i Stockholm, den femte mest besökta upplevelseattraktionen i staden. Han har varit nominerad som årets chef och är författare till boken ”Det biologiska ledarskapet”. Hans ämnen som föreläsare är försäljning, biologisk ledarskap – fem biologiska hinder för framgång, biologisk marknadsföring och försäljning, biologisk rekrytering samt personlig utveckling och motivation – att tänka i nya banor och kundservice och kundbemötande i världsklass.

Tina Nordlund
Vinnare av diamantbollen, EM-silver, VM, OS, 2 SM-guld, 1 Champ League-guld med Umeå IK. Återhämtat sig från ätstörningar, utmattning och att hantera press med hjälp av kundaliniyoga. 2-årig internationell utbildning till kundaliniyogalärare. Handleder artister, skådespelare, personliga tränare, chefer, stressade, utmattade och egna företagare för hållbar hälsa samt en inre och yttre framgång. Tina ger inspirerande föreläsningar om bland annat  "att prestera i balans" och "kopplingen från idrottens målfokus till näringslivets villkor" samt ger anpassade Yoga pass.

Tina Thörner
Tina Thörner är världsmästare i rally, som kartläsare. Hennes karriär startade  1984, därefter har hon vunnit tre världsmästerskap. Med energi, humor och ett coachande förhållningssätt får vi ledtrådar för att nå våra mål. Hennes väg till framgång är att se de positiva möjligheterna i varje dag, att ta initiativ, gärna lyssna på andra men samtidigt ha en klar bild av sina egna mål.

Tobias Karlsson
Ingenting är omöjligt, även om livet inte alltid är en dans på rosor… Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har vunnit många tävlingar både i Sverige och    internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Stark talare med mycket passion och förmåga att beröra sin publik som pendlar mellan skratt och gråt. Egen dansikal ” En dans på rosor” som är på Sverige turné under 2016, med överskott till Friends arbete mot mobbning.

Torkild Sköld
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands. Torkild använder skickligt storytelling som redskap med fängslande berättelser från sin egen livsresa.

Ulrika Nybäck
Med sprakande energi, total närvaro, trendspaningar och fängslande exempel visar Ulrika Nybäck varför storytelling är viktigare än någonsin. Du får insikter om vilka budskap vi minns och varför. Du får konkreta verktyg så att du själv kan skapa en fängslande berättelse som berättas vidare. Ulrika har en bakgrund inom journalistiken och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera Ericsson och flera av Sveriges större företag. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.