P&P bild
loading...

ÖKA ARBETSGLÄDJEN, PRESTERA ÄNNU BÄTTRE OCH NÅ DINA MÅL!
För ökad försäljning, bättre kundrelationer, arbetsglädje och välmående. Välkommen till Stora Måldagen 2019 som genomförs för sjunde året i följd. Möt några av Sveriges vassaste talare och inspiratörer i ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för en bra start på det nya året. Temat för årets upplaga av Stora Måldagen är MOD.

12.30    UPPSTART
Kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00    LENNART PAULSSON, ”MED VÄRDSKAP I FOKUS”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2019. Han har jobbat i många år med affärsutveckling, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.

13.10    KLAS HALLBERG ”ATT GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT”
Klas Hallberg har en oefterhärmlig förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han en av våra mest slipade och prisbelönta talare, nominerad till Stora Talarpriset 2018.  Klas föreläser om att göra det omöjliga möjligt och att det sitter hos dig. Var dig själv och skapa din egen framgång. Klas kombinerar djup och humor med mening och tänkvärt innehåll. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser.
 
14.00     PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

14.30    CAROLINE MOHR  ”ENASTÅENDE - OM MÅL, MOTIVATION OCH NYA PERSPEKTIV”
Caroline Mohr (tidigare Larsson) är en talare som berör, som gjort stort genombrott som föreläsare. Hon är Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är före detta golfproffs. Hon har vunnit både EM och VM i handigolf. Caroline talar i föreläsningen om hur viktigt det är att sätta mål som känns meningsfulla, att ha ett starkt team runt omkring sig och hur vi kan använda perspektiv till att få kraft. Vi tar del av hennes egen resa från att vara golfproffs till att överleva cancer och om vilka strategier och planering hon själv använde sig utav för att bemästra en stor förändring.

15.15    CHARLIE SÖDERBERG, ”ETT RIKARE LIV”
Charlie Söderberg är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen! Han är programledare, företagare och privatekonomisk rådgivare. Och är författare till böckerna Ett rikare liv och Gör ditt barn rikt. Han är delägare i flera affärsrörelser med Resurshuset som moderbolag. Vi tar del av hans rika erfarenhet som kommer påverka vår inställning om hur du når dina mål och får mer tid, pengar och energi.

16.00    PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    SAMTAL MED JOHAN OLSSON ”ATT STYRA SINA TANKAR”
Johan Olsson är en av Sveriges mest framgångsrika längdskidåkare. Han har vunnit två OS-guld i stafett och två individuella VM guld och dessutom fått SvD:s bragdguld två gånger. Johan slutade sin karriär på elitnivå 2017 och är nu ny tränare för svenska skidlandslaget. Han har under lång tid jobbat med mental träning och förmågan att kunna styra och förbättra sitt tankemönster för att nå uppsatta mål men även med insikt i hur man tacklar motgångar. 

17.00 CHRISTINA STIELLI ”NÅ MÅLET MED GLÄDJE!”
Christina Stielli är en av landets mest populära föreläsare. Hon vann Talarforums stora pris som Årets Kvinnliga Talare både 2014 och 2015. Nominerad till Stora Talarpriset 2018. Hennes föreläsningar är fyllda av konkreta råd och handfasta tips för att livet ska bli lite lättare. Hon talar med värme och erfarenhet om livets kullerbyttor, om vikten att bygga upp sin krockkudde och om hur vårt förhållningssätt till guppen på vägen faktiskt kan leda till att vi når våra mål.  
17.55    STORA MÅLPRISET 2018 
Priset delas ut för sjunde året i rad till en person som fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål. Nomineringar och prisutdelare hemlighålls tills vidare.
18.00    P&P BUSINESS LOUNGE
Cilla Hector på piano och sång, utlottningar, snacks, bar, eftersnack och mingel.

20.00    SLUT 

Kapellmästare
Cilla Hector, sång och piano
Plats
Stockholm City Conference Centre
Pelarsalen, Drottninggatan 71B
När
Torsdag 17 januari 2019, kl 13.00-18.00, eftersnack i P&P Business Lounge 18.00-19.30.
Anmälan
www.delegia.com/storamaldagen2019
Kostnad
1 450 kr ex moms Inkluderar en dryckeskupong på P&P Business Lounge. Gå fem betala för fyra!
Allt överskott går till BRIS verksamhet

Samarbetspartners
- Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats
- BRIS, Barnens Rätt i Samhället
- Stockholms Handelskammare, näringslivets företrädare i Stockholms och Upplands Län
- Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
- Balansekonomi,mer tid, mer pengar, mer energi
- Nynäshavsbad, Hotell & Spa i Nynäshamn

Teknik- och eventpartners
- Delegia Meeting System, teknik och konferenstjänst
- Cilla Hector, musik och sång
- Knut, norrländsk restaurang och mötesplats
- Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
- Feffes, koncept och innovation inom catering
- Urban Print, busfärska trycksaker!

Arrangör
- P&P Meetings, genomför värdefulla möten