P&P bild

AGENTUR
P&P Meetings ger dig som kund extra guldkant på ditt event. Med sitt breda nätverk har du möjlighet att få access till våra främsta idrottsprofiler, näringslivets toppar, skådespelare, politiker och Sveriges främsta proffstalare. Inte bara det utan du får ett värdefullt bollplank med passion för logistik och de små detaljerna för ditt möte, Vi jobbar med full transparens från start till mål för det privata- likväl som det offentliga, IRL som digitalt. 
Om behov föreligger och ämnet är relevant.

Upplägg
- Uppdragstagare (talare/moderator) får 75% och agenturen 25% av arvodet som kund betalar. 
- Vid avbokning av uppdraget från kund/agentur aviseras detta senast en månad innan. Inom en månad före eventet ombokas talare/moderator till nytt datum/event. 
- Vid avbokning från uppdragstagare (talare/moderator) inom en månad före eventet hittar vi en lösning med ersättare. 

Här några av de bästa rekommendationer som P&P Meetings träffat, jobbat med och lyssnat på.

Du hittar talare inom ett eller flera av följande ämnen,
arbetsglädje, beslut, design, digitalisering, feedback, förhandling, försäljning, historia, hjärnan, hållbarhet,
hälsa, idrott, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, marknadsföring, media, 
miljö, mål, mångfald, politik, psykologi, PR, religion, retorik,
service, social media, stress, teamwork, trender, 
underhållning, varumärke, värderingar, 
äventyr.


AMI HEMVIKEN 
arbetsglädje, ledarskap, kommunikation, kreativitet, mål, teamwork

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation och ledarskap. Hon är även en väl anlitad ledartränare och coach. Hon kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Denna konst delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Med tips och idéer från hennes nya bok ”Det är inte tanken som räknas”, om vikten av att ha kul på jobbet. Som ett led att stärka din organisation och verksamhet i syfte att nå dina mål.
 
ANDERS HOVEMYR
hållbarhet, mångfald, retorik

Anders brinner för kulturella skillnader. En mästare på scen att fånga sin publik med goda och roliga exempel på kulturella krockar. Bemästrar de flesta kulturella särarterna. Gedigen erfarenhet från ansvaret för SAS Intercultural Communication.

ANDERS HANSEN
Hälsa, hållbarhet, arbetsglädje

Anders Hansen är föreläsare, svensk läkare, psykiatriker, författare och programledare. Han är en ögonöppnare i vår tids digitala värld. En inspirerande föreläsare och pedagog som skildrar det komplexa i människans mest sexiga organ "hjärnan". Han lyckas visualisera, skala av och sätta ord på det som påverkar individen till obalans och psykiska ohälsa. Med ett nytt perspektiv förlöser han sin publik med lättillgängliga verktyg om hur man kan bli hjärnstark och få god hälsa. 

ANDERS LUNDIN
arbetsglädje, hållbarhet, idrott, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, ledarskap, värderingar    
Anders Lundin är pedagog, idrottsledare, före detta förbunds-kapten i handboll och certifierad förändringsledare. 
Anders har över tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Han föreläser på ett kraftfullt och inspirerande sätt om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Att den enskilda individen är viktig för helheten.
Han pratar om konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen. I framgångsreceptet är viktiga ingredienser att vara ärliga och nyfikna, att samtala om samtalet, att prata om det som är viktigt och att vi vågar frågar om det vi undrar över. Och inte minst att vi upptäcker det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer; att det är viktigt på riktigt.

ANDREAS T OLSSON 
retorik, kommunkation, psykologi

Andreas är Dramatens nya stjärnskott. Han är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm 2010-2013 och fick sitt genombrott med egenskrivna monologen Sufflören, en succé för fullsatta hus. Han har redan haft flera stora roller inom teatern och som skådespelare på film och TV. För sin scenkonst och som vårt stora framtidslöfte fick han Karl Gerhard Stipendiet 2018. Vi får del av vad som krävs för att prestera på scen, vad som ligger bakom framgångarna och vilket uttryck som ger bäst intryck på publiken.

ANGELA AHOLA
hjärnan, kreativitet, psykologi
Angela är doktor i psykologi, föreläsare, författare och aktuell med hyllade boken, Konsten att göra intryck. Hennes föreläsningar är mycket underhållande om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans. Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende.

ANNIKA R MALMBERG
arbetsglädje, försäljning, hjärnan, hållbarhet, kommunikation, kreativitet, kundvård, ledarskap, service, teamwork

Annika R Malmberg har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade och bokade talare. Föreläsningen ”Framgång” handlar om Din egen inställning till framgång hur du identifierar dina styrkor och utvecklar dig själv.

ANNIKA TELLÉUS
arbetsglädje, hållbarhet, jämställdhet, kommunikation, 
kundvård, ledarskap, psykologi, retorik, service, stress, 

Under 16 år lyssnade Annika Telléus på kunder och medarbetare över hela världen för H&M:s räkning. Parallellt jobade hon med internutbildning  på H&M med kurser i ledarskap och kommunikation. Idag är hon en mycket uppskattad och efterfrågad kurs- och workshopledare i ledarskap, kommunikation, teamutveckling och i konsten att lyssna. Hon är författare till ”Konsten att lyssna – vägen till större tillit och bättre relationer”.

ARON ANDERSSON
arbetsglädje, mål, hållbarhet, krishantering, teamwork, välgörenhet, äventyr

Aron Andersson har det svenska rekordet i rullstolsmaraton. Han har deltagit i Paralympics, cyklat till Paris och som första person någonsin bestigit Kebnekaise,
i rullstol! Han delar med sig av hur han hamnade i rullstol sedan sju års ålder, såg möjligheter och kom tillbaka  till livet. Aron drar paralleller från sina egna bedrifter och ger under vägs viktiga framgångsfaktorer för att lyckas nå sina mål. 

ARI RIABACKE
arbetsglädje, beslut, mål, varumärke, hälsa, stress, värderingar, ledarskap, teamwork, service,  hjärnan, kreativitet, hållbarhet

Hur fattar vi beslut i ett allt högre tempo, när valmöjligheterna är oändliga, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Hur pass mycket känner vi oss själva och vår organisation, för att fatta beslut. Ska vi klara av våra möten och nå våra mål måste vi också vara beslutsmässiga. Ari Riabacke är Dr i risk och beslutsanalys, Sveriges ledande beslutsexpert och en av Skandinaviens mest anlitade talare.

AZITA SHARIATI
ledarskap, mångfald, jämlikhet, hållbarhet

2015 utsågs Azita Shariati av Veckans Affärer till Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet. Hon är tidigare Vd för Sodexo AB. Ett företag som erbjuder tjänster inom servicesektorn och sysselsätter över 8 000 personer i Sverige. Hon tror på att rätt strategi för utveckling och lönsamhet är att hitta kompetenser oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund, sexuell läggning och funktionsnedsättning. Sätt upp tydliga mål, säger hon. Det är bara att bestämma sig! Numera Vd för Anicura.

BARBRO FÄLLMAN
retorik

Hon är grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Hon har en bakgrund som lektor och språkforskare.  Idag anlitas hon ofta av TV och medier för att göra analyser när politiker håller tal eller har debatter. Du får med dig de viktigaste grundläggande momenten för att bli en trovärdig talare som engagerar sina lyssnare. Samt lärdomar i hur du kan göra vardagspresentationer enklare, med modeller du kan använda direkt för att nå framgång och övertyga i olika situationer.

BJÖRN NATTHIKO LINDEBLAD
arbetsglädje, hälsa, äventyr, miljö, hållbarhet, värderingar, religion, krishantering, mångfald, ledarskap, teamwork, retorik, psykologi, hjärnan, kreativitet.
Björn talar från hjärtat på ett äkta sätt. Med stor visdom, klokskap och humor berör han sin publik in i hjärteroten. Han vågar prata om de stora frågorna, livet, kärleken, meningen och döden och i dessa budskap lämnar han ingen oberörd. Oavsett vad han tar sig an, så som föreläsningsturnén Nycklar till Frihet som setts av över 20 000 personer i 26 städer eller det bejublade Sommarpratet som sändes i P1 den 26 juni ger han publiken både tårar och skratt. Det unika med honom är hans förmåga till närvaro - oavsett publikens storlek skapar han känslan av att vi sitter precis bredvid honom och att han talar till just mig. Vinnare av Stora Talarpriset 2020. 

BÖRJE SALMING
mål, idrott, hälsa

Börje Salming räknas som en av världens främsta ishockeyspelare genom tiderna. Han är fortsatt idag känd i Toronto som ”The King”, omåttligt populär. Han har två SM-guld med Brynäs och spelade 46 landskamper med Tre Kronor under åren 1972-1992. Han personifierar allt vad vi menar med en idrottshjälte. Vi samtalar om karriär, målmedveten satsning och vikten av passion för framgång, samtidigt som vi måste ha skoj för att lyckas! Dessutom får vi höra om lanseringen av varumärket Börje Salming med affärer i klädesbranschen.

CAROLINA KLÜFT
mål, idrott, hälsa, mångfald, hållbarhet, välgörenhet

En av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Med största framgångarna i sjukamp. En färgstark personlighet, som blev "Carro" med svenska folket redan som 19-åring. Vid 22 års ålder blev hon den yngsta friidrottaren hittills som erövrat samtliga fem internationella guldmedaljer (OS, VM ute/inne, EM ute/inne). Finnkampen 2012 blev hennes sista tävling. Numera Ambassadör för svenska FN förbundet, engagerad i hållbar utveckling. Projektledare för Naturskyddsföreningens miljö och hälsa. Studier i freds-och konflikforskning på Uppsala Universitet. Samtal om den framgångsrika karriären, att tänka tvådimensionellt, att vara här och nu men på samma gång ha klara mål. Att kunna byta inriktning och sätta nya mål. Att hitta och behålla glädjen i det du gör och skapa dina egna hållbara mål.*

CAROLINE MOHR
mål, hälsa, idrott, stress, hållbarhet, krishantering, teamwork, hjärnan
Caroline är en talare som berör, som gjort stort genombrott som föreläsare. Hon är Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är före detta golfproffs. Hon har vunnit både EM och VM i handigolf. Caroline talar i föreläsningen om hur viktigt det är att sätta mål som känns meningsfulla, att ha ett starkt team runt omkring sig och hur vi kan använda perspektiv till att få kraft. Vi tar del av hennes egen resa från att vara golfproffs till att överleva cancer och om vilka strategier och planering hon själv använde sig utav för att bemästra en stor förändring.

CHARBÉL GABRO
arbetsglädje, mål, idrott, stress, hållbarhet, värderingar, religion, krishantering, mångfald, teamwork, retorik
En oslipad diamant. Charbels fenomenala förmåga som talare berör på många olika plan och får andra att reflektera över sina egna tankar och beteendemönster. Hans största styrka som inspiratör är att han använder sig av både svensk- och syriansk kultur, drar paralleller och speglar kulturkrockar på ett synnerligen vältajmat och humoristiskt manér. Hans levnadssätt och det han utstrålar har givit honom en möjlighet att kunna beröra och inspirera både yngre och äldre. Mångfalt prisad talare, Narrenpriset 2018, Stora Talarpriset 2019, Stora Målpriset 2020. 

CHARLIE SÖDERBERG
mål, varumärke, marknadsföring, PR, hälsa, försäljning, kundvård, service, kreativitet
Charlie Söderberg är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen! Han är programledare, företagare och privatekonomisk rådgivare. Och är författare till böckerna Ett rikare liv och Gör ditt barn rikt. Han är delägare i flera affärsrörelser med Resurshuset som moderbolag. Vi tar del av hans rika erfarenhet som kommer påverka vår inställning om hur du når dina mål och får mer tid, pengar och energi.

CHRISTINA STIELLI
arbetsglädje, hållbarhet, värderingar, ledarskap, teamwork, kundvård, service, kreativitet, kommunikation
Christina har en stark närvaro med sin publik, hon känner av, lyssnar och tar in. Hon pratar utifrån sina åhörare om relationer. Relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare, att vi är varandras arbetsmiljö. Hon leder sin publik med skratt och allvar. Hon visar handgripligen hur en arbetsplats kan skadas av gnäll och negativa vibbar och hur vi kan förbättra arbetsglädjen och sy ihop vardagens pussel.

CHRISTOFFER O´REGAN
historia, retorik

Du har kanske sett honom på TV, Christopher O´Regan, där han trollbinder sina tittare med berättelser om Sveriges historia. Med sina gedigna kunskaper och sin eleganta vältalighet levandegör han som ingen annan det förflutna. Stadsvandringar i Gamla Stan är hans specialitet där vi får uppleva 1700-talet precis som om vi levde där och då. Han samtalar med oss om berättandekonsten, vikten av att tala i bilder och hur vi på bästa sätt fångar våra åhörare. 

CILLA HECTOR
underhållning
Cilla Hector har givit ut flera skivor i eget namn och jobbar som professionell sångerska och musiker sedan drygt 25 år. Hon är norrlänning, bosatt i Roslagen, har medverkat i ett antal TV-program och events på Stockholms slott, Aviccii-Arena samt på många hotell och eventanläggningar. Cilla har samarbetat med flera artister eller som solist runt om i Norden. Ett fullblodsproffs helt enkelt. Under senaste åren har hon dessutom agerat kapellmästare på större möten och events, ramat in talare och seminariepass och stått för paus-och kvällsunderhållning.

CLAS SCHMIDT/SARA LUND
arbetsglädje, hållbarhet, jämställdhet, värderingar, mångfald, ledarskap, teamwork 
Claes Schmidt, marknadschef, entreprenör och musiker, blev föreläsaren Sara Lund 2003. Ute på föreläsningarna är det alltid Sara Lund som talar. Hen utmanar gamla sanningar och innötta tankemönster. Hen har gett ut boken
”Från man till människa” och fått flera utmärkelser, bl.a. ”Stora Talarpriset” 2010 och ”Årets mångfaldshjälte” 2013. Kombinationen av livsberättelsen, skämtsinnet, kunskapen och relevansen har gjort föreläsningarna med SaraClaes enormt populära. 

CLAS MALMSTRÖM
hjärnan, hälsa, psykologi, stress
Hur ska vi orka med alla dessa djärva mål? Clas Malmström är leg läkare, psykiater och företagsläkare. Dessutom författare, rådgivare till företagsledningar, mycket uppskattad föreläsare inom stresshantering, laganda och med allmänna tips om välmående. Hans forskning har bl a visat att positiv stress har lika starka kopplingar till god hälsa som negativ stress har till ohälsa. Clas talar om vikten av att sätta höga mål, anta utmaningar, engagera sig, att anstränga sig både fysiskt och psykiskt för att kunna nå en god livskvalitet och god hälsa.

COLIN MOON
arbetsglädje, kommunikation, kreativitet, mångfald, 
En av Skandinaviens mest efterfrågade föreläsare. Colin Moon talar på ett mycket underhållande sätt om interkulturella skillnader i allmänhet och svenskars egenheter i synnerhet. Med mycket humor känner man igen sig både när det gäller hur andra länder ser på oss nordbor och hur vi agerar privat och i jobbet. Colin Moons budskap skapar förståelse för hur man kan hantera olikheter och samarbeta över kulturgränser.

CHRISTER OLSSON
arbetsglädje, försäljning, kommunikation, krishantering, 
kundvård, ledarskap, teamwork

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige.

DAVID EBERHARD
psykologi, hjärnan

Han har under flera år varit en av de mest efterfrågade föreläsarna i landet. Han är chefläkare vid psykiatrin på Danderyds Sjukhus och tillika debattör, krönikör och författare. Han använder humorn som vapen, talar om mod och det moderna samhällets krav på individens prestation. David är dessutom vår reflekterande rådgivare under dagen.

DAVID HOLMBERG
mål, ledarskap

David Holmberg är Vd på The Information Company och är en av Sveriges ledande målstyrningsexperter. Han ger handfasta tips på ditt målarbete, hur du sätter mål som driver ett önskat beteende. Hur vi kort och gott både kan utvecklas individuellt och som företagare att nå våra mål. David delar med sig från över 20 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor som gett stora framgångar både för företag och organisationer.

DAVID JP PHILIPS
kommunikation, retorik

David JP Phillips  är en av Sveriges främsta experter på konsten att övertyga. Efter 7 år blev David klar med att analysera 5 000 talare världen över för att på så sätt kunna definiera vilka egenskaper, kvaliteter och tekniker som på riktigt är det som gör dom skickliga talarna skickliga! Vi får ta del av den optimale talarens egenskaper och David har lovat avslöja sina absoluta favoriter av de hela 110 individuella tekniker i  världens mest avancerade coachningssystem för presentatörer vid namn SpeakerRating

ERIC THYRELL
arbetsglädje, förhandling, försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, mål, PR, service, teamwork, underhållning, 
varumärke, värderingar

Eric Thyrell är en av Sveriges populäraste föreläsare med en mångårig scenvana från olika uppdrag. Eric är dessutom en av endast två talare i Sverige som fått ratingen Diamond speaker (speakerrating.com).
Med stor entusiasm, energi och humor har han inspirerat och utbildat tusentals företag och organisationer i Norden inom försäljning, kundservice, konflikthantering och kommunikation.  

ELIZABETH KUYLENSTIERNA
arbetsglädje, feedback, hjärnan, hållbarhet, kommunikation, 
krishantering, ledarskap, teamwork, värderingar

Elizabeths ämnen är coaching, personlig utveckling, hur man får människor att växa, om självkänsla och förbättrad livskvalitet. Hon talar även om kommunikation i olika former, om attityder inom näringslivet, om hur man som ledare och chef kan skaffa sig ett coachande förhållningssätt, om hur man får ett företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur man förverkligar sina drömmar och uppnår sina mål.
Hennes föreläsningar är fulla av karisma och liv, hon bjuder på sina egna erfarenheter från sitt coachande, från ett liv som journalist i mediebranschen, som mamma till många barn, som resande runt jorden, som projektledare och egenföretagare, och om hur livet förändrades efter erfarenheterna från en dödlig sjukdom vid millennieskiftet.

ELISABETH WINBERG-HEARN 
hjärnan, hållbarhet, kommunikation, ledarskap
Utvecklar organisationer i omställningsarbete. Jobbar med ledarskapsfrågor och förändringsarbete. Gedigen erfarenhet från mångåriga uppdrag med företag inom Sverige och Internationellt. Mycket uppskattad föresläsare om bl a proaktivt ledarskap och faktorer som krävs för ett framgångsrikt ledarskap. Elisabet har jobbat bl a med Royal Bank of Scotland, American Express, MasterCard, Bombardier, Vattenfall, Skanska, IKEA, H&M.  

ERIK MATTSSON
försäljning, kommunikation, kreativitet, psykologi, retorik, mötesledning 
Erik Mattsson är en av Sveriges mest uppskattade utbildningsledare inom kommunikation. Han har undervisat i retorik vid Uppsala universitet samt arbetat som skådespelare. Han har dessutom författat flera böcker och en stor mängd utbildningsmaterial, bland annat ”Talarkokboken”. Inkludering av publik och humorn är effektfulla verktyg då han föreläser. Du får med dig de bästa redskapen du kan använda dig av när du bemöter, presenterar, övertygar och vill beröra.

ERIK WETTER
förhandling, ledarskap

Förhandlingsforskare professor och utbildningsansvarig i Management på Handelshögskolan i Stockholm.Han talar mycket inspirerande om de senaste förhandlingsrönen, från makro till personnivå, gör kopplingar med Försvarshögskolan och samarbeten i gemensamma projekt med andra länder.

EVELINA OLSÉN
underhållning

Är ett känt namn i musiksverige. Hon är ständigt aktuell, har gjort många stora turnéer, TV- och radiojobb. Utöver sången jobbar hon med humor och teater i musikaler och krogshower. Hon är även en flitigt anlitad sångcoach, föreläsare, 
låtskrivare och inspiratör. Har man en gång sett Evelina på scen så vill man ha mer. Evelina ger oss tips om hur vi skapar närvaro och dynamik och hur vi går bortom prestationen och in i det lekfulla med rösten. Helt enkelt hur du kan utveckla din röstkapacitet och ta din självklara plats på scen.

FREDRIK DOLK
retorik

Skådespelare med ett 50-tal TV- och filmproduktioner samt engagerad på teaterscener över hela Sverige. Företagsledare och diplomerad coach med fokus på kommunikation och ledarskapsfrågor. Karismatisk, trollbinder sin publik och betonar vikten av rollspel i exponering av varumärke, produkter och tjänster.

FREDRIK STRÄNG
hållbarhet, idrott, kommunikation, krishantering, ledarskap, 
äventyr
inspirerar och trollbinder sin publik med fullständig närvaro och talar om vikten av att övning ger färdighet. Med hissnande historier från klättringar i extrema miljöer berättar Fredrik om hur resultat speglar sättet vi tänker på. Vår inställning avgör om vi når toppen! Fredrik Sträng är äventyrare, dokumentärfilmare och föreläsare. Han har blivit utsedd till Årets äventyrare två gånger och även kommit med i Guiness Rekordbok som den som snabbast bestigit de högsta topparna på våra sju kontinenter.

GUNNEL RYNÈR
arbetsglädje, ledarskap, teamwork, krishantering

Författare, beteendevetare och coach. Gunnel jobbar med styrkebaserad utveckling, vilket innebär att hon fokuserar mer på allt du redan gör bra och hur du kan göra ännu mer av det, än på eventuella brister.

GÖRAN ADLÉN
trender

Med suveränt grepp om ord, bilder och associationer botaniserar Göran Adlén lustfyllt i de trender och mekanismer som styr och omskapar vår tid. Utan att för en sekund tappa tråden eller förlora skärpa bjuder han i de mest skilda sammanhang och oavsett ämne sin publik på hisnande underhållande aha-upplevelser.

GÖRAN CARSTEDT
miljö

Göran har en stor erfarenhet från näringslivet med flera år i Volvo och IKEA. Göran fascinerar i sina föreläsningar där kunden är i centrum. Det hållbara ledarskapet engagerar där Göran tar inspiration från nuvarande ansvar i Bill Clintons Climate Initiative, som jobbar med miljöifrågor i de 40 största städerna i världen. Göran väcker många initierade tankar om vart miljön är på väg och hur vi kan stoppa utvecklingen.

HENRIK MATTSSON
ledarskap, konflikthantering, kommunikation

Henrik Mattsson är en framstående föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare inom proaktiv konflikthantering och kommunikation, men även som coach för chefer och mental coach för bl.a. elitidrottare.


INGER HANSSON
arbetsglädje, stress, värderingar

Inger Hansson är föreläsare, skribent och coach. Hon är vinnare av Stora Talarpriset 2012 och förmedlar allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Som föreläsare når hon rakt in i publikens hjärta med sina kloka tankar om hur vi människor inte får tiden att räcka till, hur vi hanterar förändring och ökar arbetsglädje.

JANNE SCHAFFER
arbetsglädje, kreativitet, mål. underhållning, varumärke, 
värderingar

"Guitar Hero" En musikalisk resa utan motstycke. Trollbinder publiken med historik och sin gitarr. Kör sin musikaliska show endera solo på scen eller i sällskap av bandet.

JESPER CARON
arbetsglädje, beslut, försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, teamwork, underhållning, värderingar

Jesper Caron  är en högst engagerad och professionell föreläsare specialiserad på humörträning och förmågan att leda och öka kapaciteten i grupper för att nå nästa nivå.  Vi lär oss förändra innebörden av en allvarlig och svår situation till en lärorik händelse vi inte skulle vilja vara utan. Föreläsningen om humörträning är sprängfylld med material kring hur vi skiftar humör snabbt men också hur vi med långsiktig träning kan bygga en värld där ett gott och vinnande humör triggas mer eller mindre utan ansträngning. Jesper lämnar ingen oberörd och har genom åren fått mängder av priser och utmärtkelser för sina insatser i Sverige likväl som internationellt. 

J-O WALDNER
beslut, idrott, ledarskap, teamwork,
JO betraktas av många som världens genom tiderna bästa bordtennisspelare. Framgångarna inkluderar OS-guld samt dubbla VM-guld i singel, fyra VM-guld i lag och sju Europa Top-12-segrar. Två gånger belönades han med SvD:s bragdguld – 1989 som del av VM-guldlaget och 1992 individuellt (efter OS-guldet). Han berättar om karriär, målbilder och motivation. Och reflekterar över hur vägen till världstoppen kan inspirera oss till att nå våra egna mål och drömmar.

JOAKIM JARDENBERG
digitalisering, hållbarhet,kommunikation, kreativitet,
social media, värderingar 

En av våra främsta internetdebattörer. Grundade aftonbladet.se 1994, tog internet till Sverige, bloggare i sitt eget företag Mindpark. Digital mentor för fem börs VD:ar på några av de största företagen i Sverige. Joakim föreläser på ett briljant sätt om digitala möjligheter och fallgropar. Han väcker stor sympati och ger goda tips hur vi bäst nyttjar alla möjligheter inom internetvärlden.

JOHAN OLSSON
arbetsglädje, beslut, hållbarhet, hälsa, idrott, ledarskap, teamwork,
Johan Olsson är en av Sveriges mest framgångsrika längdskidåkare. Han har tillhört yttersta världseliten i flera år, vunnit två OS-guld i stafett och två individuella VM guld och dessutom fått SvD:s bragdguld två gånger. Johan slutade sin karriär på elitnivå 2017 och är nu ny tränare för svenska skidlandslaget. Han har under lång tid jobbat med mental träning och förmågan att kunna styra och förbättra sitt tankemönster för att nå uppsatta mål men även med insikt i hur man tacklar motgångar. 

JÖRGEN OOM
arbetsglädje, beslut, feedback, hjärnan, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, kundvård, ledarskap, marknadsföring, psykologi, PR, service, teamwork, värderingar

"Våga vara bäst", Jörgen Oom är legitimerad psykolog och talar om att våga vara bäst och hur det vinnande laget når sina mål. Han har flera gånger blivit omnämnd som Sveriges mest efterfrågade talare i näringslivet och har fått pris som årets talare. Han talar även om entusiasm och delaktighet, förändringsarbete och hur vi kan ha högt tempo utan negativ stress.

KAJSA BERGQVIST
hälsa, idrott, mål, teamwork
Kajsa blev första svenska kvinna att hoppa över två meter. Hon innehar med 2,06 m det svenska höjdhoppsrekordet, medan hon inomhus är världsrekordhållare med 2,08 m. Med VM-Guldet 2005 belönades hon med SvD Bragdmedalj.  2010 startade hon eget företag Kajsa Wines inom vinimporten. Vi tar del av karriär, utmaningar och målbilder både inom-och utom idrotten.

KATARINA SANDSTRÖM
kommunikation, kreativitet, krishantering, ledarskap, media, 
retorik, underhållning

Katarina är journalist och nyhetsankare på SVT:s nyhetsprogram Rapport. Hon har flera gånger nominerats till och vunnit pris som bästa nyhetsankare. Hon har lett Rapports huvudsändning 19:30 sedan 2000 och dessutom medverkat i stora evenemang som Nobelbanketten och valvakan. Vi reflekterar på scen, delar tankar om eftermiddagens tema, våra föreläsares budskap och vad man ska tänka på för att vara maximalt professionell i det skarpa läget.

KATTIS AHLSTRÖM
kommunikation, kreativitet, krishantering, ledarskap, media, 
retorik, underhållning

TV programledare, Eurovision song contest, melodifestivalen, 2005 Kristallen för årets kvinnliga programledare. Chefsredaktör ICA kuriren 2006-2010. Kattis & Company TV talkshow. Programledare för Amnestygalan, Världens Barn galan mm. Engagerad i bla Lilla barnets fond (forskning neonatalvården) och Rädda Barnen. Sedan 2012 Generalsekreterare i  i BRIS. Föreläser med hög värme och vältalighet om CSR, den viktiga omsorgen, att vara beredd på förändring och om ett coachande förhållningssätt.

KJELL DAHLIN
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, marknadsföring, psykologretorik, service, teamwork, värderingar

Författare och föreläsare inom retorik. Inspirationstalaren Kjell Dahlin är fil kand i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Framförallt är han just inspiratör & talare – och inspirerar kring attityd, arbetsglädje och kundbemötande. Han är också grundaren och VD av retorikbyrån Popretorik.

KJELL ENHAGER
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
idrott, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, marknadsföring, psykologretorik, service, teamwork, värderingar

Kjell Enhager tilldelades Stora Talarpriset 2009 för att han under många år har visat att han är "onormalt" bra på att göra människor bättre än de tror att de kan bli. Med sin kunskap, retoriska skicklighet och sprudlande energi fångar han publikens intresse och gör ett intryck som räcker längre. Målet är att nå Världsklass. Kjell har haft stor betydelse för många människors personliga utveckling. 

KJELL A NORDSTRÖM
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, marknadsföring, 
psykologi, retorik, service, teamwork, trender, värderingar

Han är en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och den globala marknaden, med ekonomie doktorsexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd för att kunna beskriva de mest komplicerade förhållanden och skeenden som berör och påverkar oss alla. Vi samtalar kring effekter av pandemin, för Sverige och för världen, hur vi bör agera för att komma ur krisen och nå framgång och vilka marknader och företag som är framtidens vinnare.

KLAS HALLBERG
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, psykologi, retorik, service, teamwork, trender, värderingar

Klas föresläser om att göra det omöjliga möjligt och att det sitter hos dig. Var dig själv och skapa din egen framgång. Klas är en stor scenpersonlighet med härlig pubikkontakt. Mycket humor och igenkännande i sina föreläsningar som bygger på flera böcke han skrivit. Han är sedan många år en av Sveriges mest
efterfrågade föreläsare

KRISTINA PALTÈN
arbetsglädje, beslut, hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, religion, teamwork, värderingar

Kristinas häpnadsväckande berättelse handlar om mod, att utmana fördomar och övervinna sin rädsla. Den handlar även om drömmar, att nå sin dröm genom att stegvis sätta upp nya djärva utmanande mål. Kristina är ultralöpare, världsrekordhållare på löpband och äventyrare . Hon är den enda kvinnan i världen som ensam sprungit nära 200 mil genom Iran. Storytelling i sitt bästa format. Utkom sommaren 2018 med boken ”Den rädda löparen”.

LARS-PETER LOELD
arbetsglädje, kommunikation, kreativitet, 
ledarskap,  psykologi, retorik, teamwork

Skandinaviens främste tankeläsare. Stark scennärvaro, en retorikens mästare med nära publikkontakt. Trollbinder med sin ofattbara förmåga att läsa andra människors tankar. Lars-Peter berättar detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till. Föreställningen som även presenteras på engelska heter Mindgames.

LARS-JOHAN ÅGE
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, kundvård, ledarskap, 
marknadsföring, service, teamwork 

Han är toppsäljaren som sålde dammsugare på Electrolux som sedan blev forskare och disputerade med sin avhandling ”Business Manoeuvering”, om konsten att göra affärer. Lars-Johan Åge, ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, och utbildad i förhandling på Harvard, baserar sin föresläsning på hans senaste forskning, som inte bara visar vad som kännetecknar en framgångsrik förhandling, utan som också visa vägen dit. Oavsett om du ska förhandla hemma vid köksbordet, i en affärsförhandling eller om du, mot all förmodan, skulle hamna i en gisslanförhandling, så kommer det du lär dig under denna föreläsning inte bara att göra dig till en mycket bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. Missa inte detta!

LENA SKOGHOLM
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hjärnan, hållbarhet, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
kundvård, ledarskap, service, teamwork, värderingar

Inspirationsföreläsaren Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt. Fokus är på hur vi kan möta varandra och oss själva utifrån hjärnans förutsättningar för att skapa både bättre resultat och ett bättre liv och arbetsliv. Hon har en mycket behaglig och inbjudande framtoning med igenkänning som lockar till skratt och är ofta en bokad föreläsare i ämnen som bemötande, ledarskap, social arbetsmiljö, svåra samtal, självledarskap och tonårshjärnan. 
Lena Skogholm är författare till bästsäljaren “Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv” som direkt seglade upp på topplistorna när den gavs ut. Boken har nu sålt i närmare 50 000 ex och finns på de flesta bibliotek i Sverige. 

LIA BOYSEN
retorik

Vi möter en av Sveriges främsta karaktärsskådespelare. Det stora genombrottet kom med filmen Det nya landet år 2000 för vilken hon nominerades till en Guldbagge. Hon belönades 2006 med en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll i filmen Sök. Boysen har även arbetat med utlandsproducerade filmer, dokumentärer, TV-serier och som uppläsare för ljudböcker. Vi samtalar om karriär, lärdomar om livet framför kameran och med tips om hur du verkligen kan göra skillnad när du presenterar dig och dina budskap.

LILI ÖST
arbetsglädje, hjärnan, hållbarhet, jämställdhet, 
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, teamwork, värderingar

Föreläsare, artist och sångproducent med rötter från bandet Family Four på 80-talet.
"Jag blir vad jag tänker" är en musikalisk inspirationsföreläsning som förklarar och på ett enkelt sätt lär ut hur man jobbar med tankekraft och som lotsar publiken till en varaktig förändring. Enkla, men kraftfulla övningar, blandat med kalla fakta, hög igenkänning, humor och livesång.

LISA EKSTRÖM
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, service, teamwork,
värderingar

Lisa är en fenomenal talare som bemästrar vilken scen som helst, flitigt anlitad konsult i omställningsarbeten och inspirationsföreläsare. Hör henne prata om om hur hon ledde SAS Customer Relations, från en avdelning där medarbetarna placerades till en guldgruva. Berättelsen om förändringsarbetet ger dig inspiration och många konkreta tips som du kan ta med dig till din egen vardag och verksamhet. Vinnare Stora Talarpriset 2014.

LOTTIE KNUTSON
arbetsglädje, beslut, feedback,  kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, service, teamwork, värderingar

”Nödrop – när krisen kommer”Lottie Knutson är journalist, författare och föredragshållare. Dessutom ledamot i styrelserna för H&M och Stena Line. Hon uppmärksammades i tjänsten som kommunikationsdirektör på Fritidsresor i samband med tsunamikatastrofen 2004. Lottie föreläser med tips från nya boken "Nödrop – när krisen kommer” om hur vi kommunicerar i krissituationer och skyddar vårt eget och företagets varumärke.

LOVE MELANDER
magiker

Magiker. Trollbinder både sin stora och lilla publik. Utmärkt inslag på det stora mötet som icebreaker och snackis. Interagerar och skapar en delaktighet med sina hänförande tricks. Mycket humor.

MAGDALENA FORSBERG
arbetsglädje, beslut, feedback,   hållbarhet,
ledarskap, mål, teamwork

Sätt upp mål, tro på det du gör och le! Det är några av Magdalena Forsbergs vinnarknep. Från en karriär som längdåkare på elitnivå började hon med skidskytte 1994. Där nådde hon stora framgångar med bland annat två OS-brons och sex VM-guld. Hon vann dessutom Världscupen i skidskytte sex år i rad, har fått Jerringpriset fyra gånger och segrade 2013 i Mästarnas Mästare. Vi samtalar om karriär, framgångar och målbilder.

MALIN STRÖM
digitalisering, komunikation, ledarskap, sociala medier

En av de främsta på Sociala Strategier. Som förmedlas på ett uppvaktande och inteligent sätt. Publiken får med sig en mängd aha-upplevelser och verktyg hur vi ska jobba betydligt smartare med alla kanaler som står till buds och "hotar" den traditionella marknadsföringen.

MARKO"Tips från coachen” LATVA NEVALA
arbetsglädje, beslut, feedback, hjärnan, hållbarhet, kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, ledarskap, service, teamwork, trender, värderingar
Marko gillar att tänka annorlunda, är rak på sak och en briljant coach och mentor. Han ger sin publik stor omsorg, tänkvärda ord och metaforer som kan lyfta berg.  Att nå vår fulla potential - och av egen kraft. Han måste dessutom vara världsrekordhållare som författare. 2017 har han gett ut över tre böcker i veckan! Mer än vad de flesta orkar läsa. Och delar innehållet generöst till sina trogna följare.

MATTIAS KLUM
arbetsglädje, hållbarhet, jämställdhet, kommunikation, 
kreativitet, krishantering, kundvård, ledarskap, miljö, värderingar

Mattias är konstnär, miljöfotograf och ett retoriskt geni. Han förmedlar djup kunskap i artistisk förpackning. Han är mångsysslaren som gör miljöföreställningar med tänkvärda och poetiska ord, fantastiska bilder OCH med full symfoniorkester. En föreläsning med Mattias ger en gemensam upplevelse och hyllning till vår fantastiska natur med tårar, suckar och gåshud.

MATTIAS RIBBING
arbetsglädje, beslut, feedback, hjärnan, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, 

"Hur du får publiken att minnas ditt budskap"
Var redo att blicka in i en helt ny värld av möjligheter där minnet inte längre är ett problem, utan något du effektivt kan bemästra. Här lär du dig använda ny kunskap om hur hjärnan lagrar information, för att få andra att ta till sig dina budskap. Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och kombinerar knivskarp pedagogik med en lättsamt underhållande stil för att du ska förbättra dina prestationer.

MICKE ANDERSSON
arbetsglädje, beslut, hållbarhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, ledarskap, mål, värderingar

Micke kan inte cykla, men har lärt sina barn att cykla. Han kan inte spela ishockey, men coachar en av Sveriges bättre ishockeyspelare. Han har föreläst för hundratusentals människor som han aldrig tidigare mött, men för många förändrade mötet deras liv för alltid. Micke är gift, har två barn och arbetar heltid. Egentligen en helt vanlig livssituation om det inte vore så att Mikael har varken armar eller ben. Hans föreläsning handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

MICKE ANDERSSON
arbetsglädje, beslut, hållbarhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, ledarskap, mål, värderingar

Micke kan inte cykla, men har lärt sina barn att cykla. Han kan inte spela ishockey, men coachar en av Sveriges bättre ishockeyspelare. Han har föreläst för hundratusentals människor som han aldrig tidigare mött, men för många förändrade mötet deras liv för alltid. Micke är gift, har två barn och arbetar heltid. Egentligen en helt vanlig livssituation om det inte vore så att Mikael har varken armar eller ben. Hans föreläsning handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

MICHAEL SÖDERMALM
arbetsglädje, beslut, feedback, försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, psykologi, service, teamwork, värderingar

En av våra största inspiratörer. Michael föresläser med mycket medryckande energi och glädje. Hans föreläsning baseras på hans nya bok ”Det sitter i huvudet”, vilken handlar om viljan som drivkraft och visar hur du stärker dig mentalt för att må och prestera ännu bättre. Du lär dig metoder för att vidga din trygghetszon, bemästra din rädsla och skapa självförtroende för att lyckas. Få inspiration och verktyg för att utnyttja hela din potential och se på dig själv med nya ögon

MICHAEL LUNDH
arbetsglädje, beslut, feedback, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, mångfald, psykologi, retorik, teamwork, värderingar

Michael arbetade som polis i 26 år i Stockholm, först som piketpolis och senare som ungdomspolis. Michael har även varit rådgivare åt regeringen i ungdomsfrågor.
Han är numera utbildningsledare, föreläsare och författare. på ett högst fascinerade och engagerande sätt berättar han om hur han lyckades bekämpa kriminella gäng med ett professionellt bemötande för att skapa ett tryggare samhälle och bättre integration. Han visar på värdet av en stark värdegrund i organisationen eller på arbetsplatsen.

MILAD MOHAMMADI
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, ledarskap, mål, mångfald, psykologi, religion, retorik, service, teamwork, värderingar

Milad Mohammadi blev, bara 22 år gammal, både Sveriges yngsta jurist och statsvetare – och är idag en oförglömlig talare. Genom sitt unika sätt att kommunicera med starka känslor, kunskap och inspiration har han inspirerat och påverkat företag, kommuner och alla möjliga aktörer inom mångfald, integration och ledarskap, med tesen att olikheter är de största möjligheterna.

MOUNA ESMAILZADEH
arbetsglädje, beslut, feedback,  hållbarhet,
hälsa, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, ledarskap, marknadsföring, mål, trender, värderingar

Hon är en av de ledande experterna på framtidens hälsa. Hon är läkare, hjärnforskare och entreprenör inom förebyggande hälsa. Hon har även blivit känd som ”Doktor Mouna" i TV där hon förmedlar kunskap som gör vetenskap begriplig för alla. Mouna spår att vi med rätt livsstil och medicinsk behandling kan bli 150 år gamla, bland annat med hjälp av robotar, artificiell intelligens och genteknik. Tillsammans med Mouna reflekterar vi över vad forskningen säger och hur vi själva kan agera i ljuset av pandemin, för bra balans, leva länge och nå våra mål.

NICKLAS LASUTAKOSKI
arbetsglädje, beslut, feedback,  hållbarhet,kommunikation, 
kreativitet, krishantering, kundvård, ledarskap, service, teamwork, värderingar, äventyr

Under 2008 cyklade Nicklas Lautakoski 2 000 mil mellan Portugal och Kina. Åtta månader, 1 200 mil och 20 länder senare nådde han målet. Under 2010 körde Nicklas motorcykel mellan Nordkap, den nordligaste punkten i Europa, och Kap Agulhas, den sydligaste punkten i Afrika. På vägen klättrade han sju berg av bara farten. Med sprudlande entusiasm och glädje föreläser Nicklas om sina äventyr med tonvikt på motivation, inspiration och viljan att nå sina mål.

NISSE SIMONSSON
arbetsglädje, hållbarhet, hälsa, kommunikation, kreativitet, värderingar
Nisse är kirurgen från Jämtland med passion för hjärnan, som dessutom älskar att stå på scen och ge tips om hur vi kan leva ett längre och mer innehållsrikt liv.  Han innehar titeln Årets Talare, sommarpratare i radion med egna TV program. Vi mäter hälsa i hur många år vi lever men struntar i hur många av de sista åren vi är sjuka och behöver vård. Vi måste ändra våra tankeramar och försöka skaffa insikt i hur vi ska leva längre friska. 

OLA WALLSTRÖM
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kreativitet, kundvård, ledarskap, service, teamwork, värderingar

Ola är ett energiknippe som verkligen får budskapet att landa. En expert på att engagera alla medarbetare och hjälpa dem att bli radikalt glada och produktiva. En föreläsning med insikter som diskuteras under lång tid framåt. 
Det handlar om att utveckla ditt självledarskap både som ledare och medarbetare.  Tänk om allt egentligen är lättare än vi kunnat föreställa oss. Att vi tidigt fick några fundamentala ”sanningar” om bakfoten och att vi därför ser på oss själva och olika händelser ur ett knasigt perspektiv – ett perspektiv som gör saker svårt istället för lätt.   Det kanske kan vara så enkelt som att byta perspektiv, att du får en ny insikt i hur du, dina sinnen och dina resultat fungerar och plötsligt så öppnas en helt ny värld av möjligheter. Att du med din nya kunskap kan leda dig själv på ett mycket roligare och effektivare sätt med ett större välmående.

OLOF RÖHLANDER
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hjärnan, hållbarhet, jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
kundvård, ledarskap, service, teamwork, värderingar

Om det blir som man tänkt sig – vad har du då tänkt dig? Olof Röhlander är en av få föreläsare som årligen passerar 100 föredrag inom näringslivet. Han är licensierad mental tränare och syns regelbundet i media. Han har tidigare fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken ”Det blir alltid som man tänkt sig”. Olof Röhlanders föreläsningar innehåller en lagom mix av humor och allvar, och handlar om hur man faktiskt kan träna tankar, bilder, känslor och attityder. Han talar om motivation och inspiration - att bli tänd på framtiden. Olof behandlar även kommunikationen, som är grunden till alla relationer och han talar om personlig utveckling. Han talar även om vikten av att sätta upp orealistiska mål för han menar att mål ska vara inspirerande, inte realistiska.

PATRICIA KEMPFF
beslut, feedback,  hållbarhet, kommunikation, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, teamwork

Patrcia jobbar för Swedbank och är ansvarig för samhällsfrågor och unga i jobb. Med osedvanlig charm och stabilitet förmedlar Patricia budskapet om hur banken engagerar sig i ungas utmaningar i arbetslivet. Det märks att hon brinner för uppgiften i hennes förmåga att fängsla en grupp rakt upp och ner utan verktyg. En naturbegåvning!

PG WETTSJÖ
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, kundvård, ledarskap, marknadsföring, retorik, service, teamwork, värderingar

Lyssna på föreläsarnas föreläsare! Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö. PG är en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om PG genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare. PG är en entreprenör och författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – "Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – "Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris.

PÄR LARSHANS
arbetsglädje, hållbarhet, jämställdhet, kommunikation, 
kreativitet, ledarskap, miljö, retorik, service, teamwork, värderingar

Pär är att betrakta som en av Sveriges vassaste retoriker, känd för att lyfta fram sina medmänniskor, inte minst i sitt tidigare arbete som hållbarhetschef för Max Burgers, nu i samma roll och med nya framgångar för miljöföretaget Rang-Sells. I december 2019 fick han adressera närvarande nationer vid FN:s klimatkonferens i Madrid om vikten av hållbarhet. Här visar han prov på hur du kan utnyttja grekernas gamla Ethos-Pathos-Logos till maximum i en kärnfull presentation.

RENATA CHLUMSKA
ledarskap, teamwork, äventyr

Hon har bestigit Mount Everest, cyklat från Nepal till Sverige och paddlat runt USA. Nu är hon som första svenska kvinna bokad att flyga ut i rymden. Hon berättar med stor inlevelse hur vi antar en utmaning, vad krävs i förberedelser, och drar växlar av fysiska utmaningar till utmaningar i näringslivet?
  
ROLF LASSGÅRD
retorik

En av Sveriges främst anlitade skådespelare. Med sin scenvana från film och teater delar han med sig av sina erfarenheter som ger goda insikter hur man med enkla medel kan trollbinda sin publik. God framförhållning och viss flexibilitet behövs för att Rolf ska kunna bokas upp då flera filmproduktioner upptar längre tidsperioder.

SOPHIA SUNDBERG
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, kundvård, ledarskap, 
marknadsföring, retorik, service, social media,  temwork, värderingar

Hur presenterar vi oss på olika scener? Sophia Sundberg från Ypsilon föreläser och utbildar i affärsnätverkande, mingelteknik och sociala medier. Hon nominerades till Stora Talarpriset 2012, har gjort succé med Twitterboken, är nätverksexpert och proffs på att affärsmingla. Rätt använt blir affärsnätverkande ett verktyg till ökad försäljning och leder dig till fler affärsmöjligheter.

STEFAN SEBÖ
arbetsglädje, försäljning, kundvård, ledarskap, 
marknadsföring, service, teamwork, 

Stefan Sebö är en av Sveriges mest erfarna och uppskattade talare inom området försäljning, medarbetarutveckling, förändringsarbete och konsten att utveckla vinnande team. Stefan har hjälpt hundratals företag och tusentals människor att växa till nya höjder. Genom inspirerande, engagerande, intressanta, kul och framförallt lärorika föreläsningar eller seminarier, talar han om metoder och arbetsätt som omgående ger resultat.

SUZANNE REUTER
retorik

Suzanne Reuter blev känd för den breda publiken genom humorserien Lorry och riktigt folkkär genom TV-serien Svensson, Svensson. Hon har arbetat i framträdande roller på Stockholms privatteaterscener och har belönats med guldmasken tre gånger, guldbagge en gång och har röstats fram av svenska folket till Årets kvinnliga skådespelerska. Vi får inblick i karriär, scenpersonlighet och vad du ska tänka på för att fånga din publik och nå fram med dina budskap

THERÉSE ALSHAMMAR
arbetsglädje, hållbarhet, hälsa, idrott, kommunikation, 
kreativitet, ledarskap, teamwork

Tessan med hela svenska folket har en sagolik karriär i simning som gett mängder av EM- och VM guld, belönades 2011 med Jerringpriset för 2010 års idrottsprestation. Både för åren 2000 och för 2011 valdes hon till årets kvinnliga idrottare. Vi får en bild om hur det startade, om karriär, målbilder och motivation. Och förstås, vad som krävs för att nå framgång.

THERÉSE NEAIMÉ
arbetsglädje, beslut, feedback,  hållbarhet, kommunikation, 
kreativitet, ledarskap, marknadsföring, mål, service, teamwork, värderingar

Therése Neaimé, ett stjärnskott på föreläsarscenen berättar fängslande om sin fantastiska entreprenörsresa, att nå sina drömmars mål. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till berömdhet som dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern, om utmaningarna som artist och låtskrivare samt hur man får ihop livspusslet med familj och karriär.

Thomas Lundqvist
arbetsglädje, beslut, feedback,  försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, mål, psykologi, service, teamwork, värderingar

Thomas Lundqvist får högsta betyg som föreläsare och inspiratör. Han är civilekonom, styrelseledamot i flera stora bolag och var tidigare VD för upplevelse- och barnkulturhuset Junibacken i Stockholm, den femte mest besökta upplevelseattraktionen i staden. Han har varit nominerad som årets chef och är författare till boken ”Det biologiska ledarskapet”. Hans ämnen som föreläsare är försäljning, biologisk ledarskap – fem biologiska hinder för framgång, biologisk marknadsföring och försäljning, biologisk rekrytering samt personlig utveckling och motivation – att tänka i nya banor och kundservice och kundbemötande i världsklass.

TINA THÖRNER
arbetsglädje, beslut, feedback,  hållbarhet, kommunikation,
krishantering, ledarskap, marknadsföring, mål, teamwork

Tina Thörner är världsmästare i rally, som kartläsare. Hennes karriär startade  1984. Hon har en imponerande mertitlista som toppas med guld i tre världsmästerskap. Med energi, humor och ett coachande förhållningssätt får vi ledtrådar för att nå våra mål. Hennes väg till framgång är att se de positiva möjligheterna i varje dag, att ta initiativ, gärna lyssna på andra men samtidigt ha en klar bild av sina egna mål.

TOBIAS KARLSSON
arbetsglädje, beslut, feedback,  hållbarhet,
jämställdhet, kommunikation, kreativitet, 
krishantering, ledarskap, underhållning, värderingar

Ingenting är omöjligt, även om livet inte alltid är en dans på rosor… Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har vunnit många tävlingar både i Sverige och    internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Stark talare med mycket passion och förmåga att beröra sin publik som pendlar mellan skratt och gråt. Egen dansikal ” En dans på rosor” som är på Sverige turné under 2016, med överskott till Friends arbete mot mobbning.

TORKILD SKÖLD
arbetsglädje, beslut, feedback, försäljning, hållbarhet,
kommunikation, kreativitet, krishantering, ledarskap, 
service, teamwork, värderingar

Torkild är en rasande skicklig och humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands. Torkild använder skickligt storytelling som redskap med fängslande berättelser från sin egen livsresa.

ULRIKA NYBÄCK
arbetsglädje, hållbarhet, kommunikation, kundvård, 
ledarskap, marknadsföring, retorik, service, teamwork, värderingar

Med sprakande energi, total närvaro, trendspaningar och fängslande exempel visar Ulrika Nybäck varför storytelling är viktigare än någonsin. Du får insikter om vilka budskap vi minns och varför. Du får konkreta verktyg så att du själv kan skapa en fängslande berättelse som berättas vidare. Ulrika har en bakgrund inom journalistiken och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera Ericsson och flera av Sveriges större företag. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.