P&P bild

Ledningsgruppsmöte PacsOn 2021
"Jag tycker att det var ett mycket bra möte och ditt sätt att leda mötet var kanon. Vi fick med oss många punkter att jobba med"
Marcus Wahrén, CEO PacsOn Mälardalen.

Stora Mötesdagen 2019
"Jag har haft förmånen att föreläsa på många stora events. Jag har också träffat Sverige-eliten bland moderatorer. Lennart är unik! Han har hög social kompetens och är en moderator med en unik förmåga som passar oavsett typ av event och publik. Lennart är inte "bara" en av Sveriges bästa moderatorer. Lennart är också en av få svenska auktoriteter inom eventbranschen. Han har ensam styrt åtskilliga större event på våra stora scener. Event som varit anpassade för svenskt näringsliv och svenska chefer/ledare. Konsten att vara entreprenör, organisatör, moderator och föreläsare på absolut högsta nivå är unik. Lennart behärskar den förmågan till fullo. Få i vårt land kan briljera som Lennart på en scen oavsett publik och tillfälle. Det är en fröjd att jobba med en riktig mästare. Lennart rekommenderas med varm hand."
PG Wettsjö, föreläsare

Talarcamp 2020
"Tack Lennart för strålande moderering och värdskap!" 
Anna-Karin Lingham

"Värdskap och modererande i världsklass - precis så känner jag oxå kring det du bjöd på 
Lennart Paulsson. Värdet var så stort! Tusen tack för ännu en magisk camp med kvalité av alla de slag"

Johanna Nilsson

"Vilken ära att få vara hedersgäst  och få bli behandlad like a Queen. Lennart är en moderator i världsklass och jag har träffat några under mina 26 år. Kunnig, inkluderande och strukturerad. Tack för två helt underbara dagar"
Inger Hansson 

Stålforum 2015
"Bra jobb idag Lennart. Det är alltid lika givande att delta när du modererar!"
Bosse Lilja, Triple Steelix

Akademikerkompetens Malmö 2014
"Ett varmt tack för utmärkt modererande idag. Du är den mest professionella moderatorn i landet idag​"
Christina Mace, Mace Speakers

TRR-Dagen 2014
"Det var kul o träffa dig samt se hur engagerad och proffsigt du sköter dig, det blev bra balans mellan lekfullhet, trevligt och lite allvar ...."
Zlatko Kotevski, Tresurs Företagsutveckling

American Express framtidsseminarium 2014
"TACK för ett kanonjobb, Lennart! Som vanligt. Riktigt bra genomfört event med dig som höll ihop saker och ting på ett mycket bra sätt."
Jonas Appelskog, Client Event Manager American Express Global Business Travel

TRR Trygghetsrådets sommarmöte 2014
"Tack Lennart, jag måste verkligen ge dig all eloge du var bara fantastisk. Du visste precis allting med detaljerna. Man måste vara modig, vilket du också är som vågade ge dig in i mitt projekt."
Inger Lindqwister, TRR Event Manager


American Express kundseminarium 2013
"Stort tack till alla presentatörer - kanonbra jobbat och tack Lennart för att du guidade oss genom dagen så professionellt."
Agneta Sundström Head of Client Management Sweden American Express Global Business Travel

Akademikerkompetens 2013
"Tack för din fantastiskt fina insats igår.  Du gjorde ett storartat jobb och både jag och Håkan var imponerade."
Christina Mace, Mace Speakers

Näringslivsdagen 2012
"Stort tack Lennart för ett kanonbra jobb. Det var trevligt, proffsigt och roligt" Jag uppskattar också att du var med och slet kvällen innan"
Lars Lundqvist Näringslivschef Vallentuna Kommun

"Lennart, vi är mycket imponerade över hur du höll ihop dagen, du var suverän som moderator".
Helena Henriksson, rektor Vallentuna Gymnasium

"Var otroligt trevligt att få träffa Dig och se hur professionell du var. Som åhörare blir man trygg, inspirerad och lite modig."

Peter Björk, NPG Björk Konsult

"Vi hade Peter Settman på gång, men han hade inte gjort det bättre än dig som moderator."
Lasse Barkström, Grundare och ägare av Diskteknik

Jag lade precis på luren med min kontaktperson på Talarforum, Ulrika Bergwall. Jag berättade om hur jag upplevde din fantastiska insats på Näringslivsdagen,  något som gjorde henne jätteglad över att höra. Hon antecknade det jag sa och skulle gå ut med det i ett meddelande till berörda parter.
Malin Ström, CUIRL


Tulldagen i Stockholm 2012

"Arvid Nordquist, Stefan Fölster, Mina sidor fast jag tycket det var väldigt hög nivå och intressanta talare överhuvud taget i år, bästa året hittills! Lennart Paulsson är oerhört professionell och underhållande också." "Lennart Paulsson är bäst! Therese Mattson gav ett starkt intryck man hoppas på förändring"
Ord från utvärderingen

Travel News Studio 2011
"Vill "bara" tacka för ett mycket bra genomfört moderatorskap på Travel News Studio. Det var tydligt att du gjort grundlig research och förberett ditt arbete väl. Kul när sådan proffsighet sedan landar i spontant och bestämt genomförande."

Katarina Bonde, Marknadschef The Card

"Jag var så stolt över dig på Travel News Studio, det känns som du verkligen är på rätt plats. Nyfiken, bra lyssnare, följde upp med bra frågor."
Ria Riddez, Sales Manager Travelocity Nordic AB

"Lennart, du är utåtriktad, och charmig...kommer ihåg Travel News Studio...du ägde!"
Johan Eriksson, Senior Account Manager Leisure and Online Sales Air France/KLM


IT Forum Sandviken
Axplock av feedback från kunder som nämnde något om moderatorn.
Han som var moderator var jättebra! Kanonbra att ni hade moderatorer för att få fram budskapen. Otroligt påläst och proffsig! Väldigt kunnig på många områden och kvicktänkt. Höll ihop dagen bra.

Johanna Esplund, Projektledare FindIT

Tulldagen i Stockholm 2011
Axplock av feedback från kunder som nämnde något om moderatorn.

"Bra moderator, bra Astra presentation, bra seminarier. Det var första gången för mig, men blev imponerad av eftersträvan till bättre samarbete. De allmänna föredragen och moderatorn. Och i övrigt mycket bra talare. HELHETEN, BRA UPPLÄGG. KRISTIAN HALSE SAMT LENNART. Inledningens talare och Lars Karlsson. Moderatorn var också väldigt bra. Den fantastiske Lennart Tycker att upplägget i stort var bra och moderatorn var lysande. Man får en bättre uppfattning av vad som finns i planeringen hos tullen. Proffsiga föreläsare & uppträdare & moderator. Moderatorn Lennart Paulsson var toppen. Utlandssatsningar och utmaningar kring internationell handel. Tullare utan gränser - en ny värld för tull och handel. Kristian Halse och Lars Karlsson var jättebra föreläsare. Bra moderator Lennart Paulsson. Mycket bra moderator, samt intressant föredrag från Astra Zeneca"
Från sammanställning av Charlotte Sandahl, Trade and Customs Advisors, Stockholms handelskammare


BRIS Dagen 2011
Jag var igår på BRIS nätverksträff och jag vill bara säga hur otroligt duktig jag tycker du är som moderator, jag var djupt imponerad. Du var påläst, ställde intelligenta frågor och förde dialogen framåt – den bästa moderator jag upplevt. Tack för en mycket bra dag.
Ylva Lindewall, Projektledare Marknad, Best Western Hotels Sverige


Ett stort tack för din insats igår! Det var första gången som BRIS hade en seminariedag för ett stort antal näringslivsrepresentanter. Därför krävdes det att moderatorn för dagen var extra påläst och uppmärksam på det som hände. Det klarade du på ett synnerligen galant sätt och jag kommer att rekommendera dig till alla som har för avsikt att genomföra ett evenemang där det krävs en kompetent moderator.
Göran Harnesk, Generalsekreterare BRIS


"Stora Möten i Sverige" launch 2011
Lennart, stort tack för i går!! Jättebra jobbat! Det var mycket värdefullt för oss att ha med dig som neutral part som också är så framåtdrivande och van vid liknande arrangemang.

Lotta Sjölin, Säljchef Uppsala Konsert & Kongress

Kinnarps Kunskapsdagar 2011
Lennart fungerade toppen och var perfekt för ändamålet. Jag ger honom högsta betyg på alla punkter i utvärderingen. Och kan absolut tänka mig att anlita Lennart för kommande uppdrag.

Kristina Hjalmarsson, Marketing & Communications, Kinnarps

SBTA Vårforum 2011
Lennart hade ett, för honom, något annorlunda uppdrag för SBTA inför Vårforum 2011. Jag som ny General Manager ville ha stöd i projektet hela vägen; i planeringsfasen, i kontakt med anläggning och talare och med arbetet att hålla ihop alla trådar. Under själva evenemanget var Lennart ett stöd till mig i min moderator roll och höll även själv i några programpunkter. Samarbetet fungerade utmärkt – Lennart agerade som en van arrangör av stora arrangemang, drog i mig när det behövdes och höll ihop projektet på ett lysande sätt. Han var med andra ord en riktigt bra investering! 

Lotten Fowler, GM SBTA, svenska affärsreseföreningen


SAS och Amex kundmöte 2011
Jag har träffat många konferencierer under årens lopp men det är få som har en mjukhet och den skarpa observationsförmågan som du har. Du fångade upp väsentliga saker och spann vidare. Du är lugn, saklig och varm som person och det kommer fram på scen. Skickligt gjort.

Colin Moon, Författare och föreläsare

Loomis World Summit 2011
"Lennart, jag har fått många uppskattande kommentarer på det sätt som du skötte moderator rollen i Barcelona. Kunnig, påläst, professionell etc.. Stort tack för ett gott arbete"
Lars Blecko, President and CEO, Loomis


Stora Logistik-och Stora Inköpardagen 2010
"Årets moderator Lennart Paulsson höll ihop alla trådar på Stora Inköpar- och Logistikdagen och skapade ett dynamiskt forum av sällan skådat slag"
Anders Lindholm, Chefredaktör & Ansvarig utgivare, inköp+logistik

“Lennart is a seasoned moderator with vast experience in the travel business, having, amongst others, worked with a large airline company. Silf contracted Lennart for a large annual business conference "Supply Chain Outlook" and Lennart delivered excellent results. He is well prepared, creative, flexible and with a good sense of humor, bringing the best to the table and also getting the best from the audience, leading to a good event with happy delegates. I would certainly recommend Lennart to other companies looking for an event moderator.

Johan Emthén, Director Business Development, Silf Competence


"Lennart, Du var strålande idag"
Carina Dahlöf, VD SILF Competence

SBTA Affärsreseforum 2010
Lennart, stort tack för idag. Du skapar stor trygghet för publik, deltagare och arrangörer med ditt yrkeskunnande!"

Joakim Karlén GM SBTA


Lantmännen Financial Summit 2010   

"Lennart Paulsson är en skicklig moderator som kan konsten att fånga upp en publik. Han är dessutom mycket engagerad och behjälplig innan, med noggranna förberedelser.
Söker ni en moderator som behärskar engelska och som på ett professionellt sätt kan leda ett möte, är han rätt person.
Påläst, engagerad och proffessionell sammanfattar hans åtagande för oss på Lantmännen, (anlitades till Lantmännens Finance leadership Conference 2010)."

Helena Thoors, Lantmännen, Group Finance&Treasury

SBTA Vårforum 2010
"Ett stort tack till dig Lennart. Du var helt outstanding som moderator och gjorde det till en väldigt lyckad dag, vilket SBTA så väl behöver."
Barbro Köhler, Barbro Köhler Consulting

"Tack Lennart. Du var fantastiskt bra, tycker jag. Hörde mycket beröm om dig i torsdags skall du veta".

Katarina Åhs, SBTA Sveriges Affärsreseförening

Kunskapsdagarna 2010
"Tusen tack för all din hjälp Lennart, en mycket bra presentation av ämnet och mig, samt dina relevanta frågor efteråt. Kändes tryggt, välkomnande och professionellt. Hoppas vi får möjlighet att samarbeta igen!"

Jan Kronqvist, föreläsare Kunskapsdagarna

"En afton för framgång" 2010
"En mycket bra genomförd aktivitet med en mycket erfaren och duktig moderator i Lennart Paulsson som höll ihop hela eventet på ett lysande sätt."

Jan Sköld Vd Taste Plus

"Har sett Lennart i ett event i Gävle den 17/3 och mitt betyg på honom är : •Högsta klass •Engagerad •Påläst •Håller ett högt tempo •Tänker helheten"
Ulf Gradin Vd Vidéa 


Före 2010  

"As moderator/host in world wide station managers meeting (100+ attendees) Lennart Paulsson excelled in keeping all participants focused all through the day and evening. By intelligent use of media and by involving individuals no one got a chance to get bored. "

Mattias Adell - Vice President SAS Ground Services International


” Få personer jag mött i arbetslivet brinner för sin uppgift som moderator såsom Lennart. Har vid ett flertal tillfällen haft nöjet att ha honom som moderator på stora event med människor från hela världen som publik. Han lyckas fånga publiken, håller tempot uppe och ser till att alla går från eventen med positiva minnen och budskap som förmedlats på ett professionellt sätt.”

Helena Sylvander - Marketing Manager SAS

  

“I met lennart when he was working at SAS India.He was a master of networking while he was establishing SAS and expand SAS business in India. He is an excellent moderator and leader with all superb qualities. He is also a very good team player. I wish him all the very best for his career.”
Mizanur Kahn, Managing Director for SEB India

 

"On the occasion at American Express Corporate Summit in 2005, Lennart Paulsson was acting as coordinator and moderator of the conference. I was very proud to encounter the professionalism in both the set up of the meeting and Lennarts own speech on behalf of SAS, enlightning the benefits and

main achievements of the cooperation. I wish him all the best with his own company in the meeting industry, and I would sincerely express my very best recommendations for Lennart Paulsson as a moderator".

Jörgen Lindegaard - CEO and President of SAS