P&P bild

Att komma överens!
Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Vi kallar det att komma överens. Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska. I form av mindre trivsel, ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och missade möjligheter. 

Välkommen till ett unikt kunskapsseminarium där några av landets mest inspirerande och kunniga aktörer delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för att vässa din förhandlingsförmåga ytterligare en nivå. Seminariet vänder sig till ledare och företagare med försäljnings- och/eller inköpsansvar.

12.30    UPPSTARTSLOUNGE
Kaffe, partnerföretag och mingel i Pelarsalen.

13.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Förhandlardagen 2017 som genomförs för första gången. Han grundade företaget P&P Meetings 2009, är nätverksledare, programledare och författare till STORA MÖTESBOKEN.

KAPELLMÄSTARE - CILLA HECTOR
Cilla Hector är vår kapellmästare under dagen. Med sång och piano skapar hon den rätta inramningen, lyfter våra talare och ger en skön atmosfär till seminariet. Hon har jobbat som professionell sångerska/musiker i över 25 år. Förutom konsertverksamhet har hon spelat under events, t. ex på Stockholms slott, Grand Hotell samt medverkat i ett antal TV-program. Hon har dessutom givit ut flera skivor i eget namn och har samarbetat med flera artister i olika konstellationer eller som solist runt om både i Sverige och utomlands.

13.10    SAMTAL MED XXX”VAD KRÄVS FÖR ATT KOMMA ÖVERENS”
Vi har bjudit in en personlighet i näringslivet. Samtalet rör sig kring erfarenheter vid förhanlingsbordet, tips och idéer hur du kan nå framgång och vad som krävs i förberedelser och sätt att agera för att helt enkelt komma överens.  Du får garanterat en rivstart på dagen med många lärdomar.

13.30    CHRISTINA BENGTSSON ”KONSTEN ATT FOKUSERA 10,9”
Christina Bengtsson är världsmästare i skytte i både lag och individuellt. Hon är officer vid Försvarsmakten, har jobbat som chef för Europakontoret för militär idrott (CISM), expert på fokus och föreläser om vikten av just rätt fokus i skarpa lägen. Hon ger tips på hur du kan koncentrera dig vid förhandlingsbordet där det krävs att du är närvarande och fokuserar på rätt saker. Och hur du bibehåller fokus i vår tids ständiga uppkoppling och föränderliga värld.

14.00    PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

14.30    BJÖRN BERGSTRÖM ”PRINCIPER FÖR FRAMGÅNGSRIK UPPHANDLING”
Björn Bergström har lång erfarenhet av offentlig upphandling och har arbetat i 17 år som jurist och chef inom staten med fokus på offentliga affärer och kommersiell avtalsrätt. Björn är medförfattare till boken ”Tio principer för en framgångsrik upphandling”. Det finns många myter om offentlig upphandling, men vilka hinder och möjligheter finns när det kommer till förhandling? Och hur gör man egentligen för att bli framgångsrik i en sådan förhandling?

15.15    GUNNEL RYNER ”BYGG PÅ DINA STYRKOR”
Gunnel Ryner är beteendevetare, konsult inom organisationsförändring och en av landets mest uppskattade föreläsare. Hon jobbar med styrkebaserad utveckling, vilket innebär att hon fokuserar mer på allt du redan gör bra och hur du kan göra ännu mer av det, än på eventuella brister i syfte att nå helt nya höjder i dina förhandlingsresultat. 

16.00    PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    LARS-JOHAN ÅGE ”KONSTEN ATT KOMMA ÖVERENS”
Lars Johan Åge är en föreläsare i världsklass, anlitad av FBI, nominerad som Årets Talare 2016. Han är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Föreläsningen baseras på hans senaste forskning och visar hur vi ska kommunicera för att få det vi vill här i livet. Den förpassar ”win-win”  begreppet till historien och visar på ett inspirerande sätt vad framgångsrik och målinriktad kommunikation egentligen innebär.

17.30   NYA LARS-PETER LOELD ”HAN VET VAD, HUR, NÄR OCH OM DU TÄNKER”
Hur kan vi veta vad andra tänker, hur synar vi andra människors tankar? Här är en som kan! Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta tankeläsare. Han introducerade Mindgames i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1 500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv. Han avslutar Stora Förhandlardagen med en interaktiv "tankeväckande" föreställning som förbluffar, inspirerar och får dig att skratta! Dessutom har han en beteendevetenskaplig examen, så du är i trygga händer!

18.00    P&P BUSINESSLOUNGE MED P&P POKERSTAR
Eftersnack med tips och genomgång i Texas Holdém poker som avslutar kvällen. Du lär dig spelets magi, kopplingen till förhandlingsklimatet och har möjlighet att tävla om titeln P&P Pokerstar 2017. Tilltugg och förfriskningar.

20.00    SLUT KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector på piano och sång   
Plats
Stockholm City Conference Centre,
Pelarsalen
När
Måndag 16 oktober 2017, kl 13-18
ink P&P Business Lounge 18-20
Anmälan
www.delegia.se/storaforhandlardagen2017
Begränsat antal platser! Klar inom kort!
Entré
1 250 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till New Hope, reseindustrins barnfond.
Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
 
Samarbetspartners
Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats
ArriveAgencies, Förstahandsvalet för framtidens resebyråer 
XLNT Travel , Rikstäckande affärsresebyrå  
Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
New Hope, reseeindustrins barnfond
SILF, Sveriges ledande utbildningsaktör inom inköp, upphandling, logistik, förhandling och juridik


Teknik- och Eventpartners
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Smajl studio, event- och porträttfotograf
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Cilla Hector, musik och sång
Knut, Norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1
Feffes, koncept och innovation inom catering
Urban Print, busfärska trycksaker!

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten