P&P bild
loading...

Foto Magnus Svensson, Smajl studio

Recensioner

"STORT tack - en fantastisk dag och en härlig kväll. Du är grym Lennart - jag är impad verkligen"
Lisa Ekström, Kamoja

"Jag vill här framföra mitt tack till Lennart Paulsson. Jag har aldrig varit med varken på scen eller i publiken på ngn av dina dagar, men det här var en av de absolut bästa "inspirationsdagar" jag fått uppleva. Håller med de andra här i tråden om att det var en grym mix av talare och också proffsigt arrangerat och "påat" och sammanfattat i olika akter."
Annika R Malmberg, Hamilton Group

"Tack Lennart Paulsson för en inspirerande dag om att sätta och nå mål!"
Andris Zvejnieks, Stratvise

"Otroligt inspirerande och välorganiserat. Älskar att delta för att inspirera mig själv men samtidigt hitta bra föreläsare. Du Lennart är så proffsig i det du gör , det är häftigt hur du kommer ihåg allt om alla föreläsare när du presenterar dom. Imponerande en man på rätt plats i yrkeslivet. Stort tack Helen Andersson TRR Trygghetsrådet

Från enkätsvaren
- Bästa Måldagen jag varit på hittills. Stor variation på likartat tema
- En inspirerande och väl använd eftermiddag i januari! Tack så mycket
- En lysande eftermiddag med härliga människor och användbar inspiration! TACK!!!
- Första gången jag deltog och eftermiddagen överträffade mina förväntningar vad gäller nivån på föreläsarna, de var fantastiska. Trivsam atmosfär, jag kände mig välkommen! 
- Otroligt bra upplägg med föreläsare och live pianist dessutom. Gott tilltugg i paus ni hade dessutom tänkt på lite matigare under paus nr två Personalen var tillmötesgående och plockade hela tiden undan så det såg snyggt ut. Trevligt med mingel efteråt och jag hade möjlighet att även prata med föreläsarna. Mycket mycket bra

12.30    UPPSTART
Kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2018. Han kommer från P&P Meetings, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.

13.15    CLAS MALMSTRÖM ”STRESSAR MÅL OSS SÖNDER OCH SAMMAN?”
Hur orkar vi med i dessa tider då många av oss har alltför många mål? Clas Malmström är leg läkare, psykiater, författare, rådgivare till företagsledningar och mycket uppskattad föreläsare inom stresshantering, laganda och med allmänna tips om välmående. Hans forskning har visat att positiv stress har lika starka kopplingar till god hälsa som negativ stress har till ohälsa. Clas talar om vikten av att sätta höga mål, anta utmaningar, att anstränga sig både fysiskt och psykiskt för att kunna nå en god livskvalitet och god hälsa. Men det förutsätter att man har förmågan att sätta och följa upp personliga mål på rätt sätt.
 
13.50    KRISTINA PALTÉN ”RÄDSLAN ÄR EN BRA VÄGVISARE”
Kristina Palténs häpnadsväckande berättelse handlar om mod, att utmana fördomar och övervinna sin rädsla. Den handlar även om drömmar, att nå sin dröm genom att stegvis sätta upp nya djärva utmanande mål. Kristina är den enda kvinnan i världen som ensam sprungit 200 mil genom Iran . Här berättar hon på det mest fascinerande och medryckande sätt om vad som hände på vägen.

14.20     PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

14.50     ”JANNE SCHAFFER ”MIN ENTREPRENÖRSRESA”
Janne Schaffer är en av Sveriges mest ansedda elgitarrister, såväl som solist, som gitarrist åt andra artister, både på scen och som studiomusiker. Han har under sin karriär hunnit med uppdrag för bland andra ABBA, Toto och Bob Marley. Han har fått flera utmärkelser för sina insatser. Vi tar del av hans berättelse hur han tidigt startade eget företag, med en klar målsättning – frihet att gå sin egen väg.

15.20    ELIZABETH KUYLENSTIERNA ”VÄRLDENS BÄSTA FEEDBACK”
Elizabeth Kuylenstierna är en av landets mest efterfrågade föreläsare. Hon är terapeut och coach inom ledarskap, grupputveckling och konflikthantering, De mest lönsamma företagen ger 20 % mer feedback än de minst lönsamma. Med humor och inspiration tittar vi på grunderna i feedback, fallgropar och vanliga misstag, liksom lyckoträffar och smarta tips som kan få oss att inte bara nå målen utan även att utvecklas långt över det förväntade.

16.00    PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    ANNIKA R MALMBERG ”FRAMGÅNG”
Annika R Malmberg har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade och bokade talare. Föreläsningen ”Framgång” handlar om Din egen inställning till framgång hur du identifierar dina styrkor och utvecklar dig själv.

17.30    SAMTAL MED BÖRJE SALMING ”MED PASSION FÖR SPELET”
Börje Salming räknas som en av världens främsta ishockeyspelare genom tiderna. Han är fortsatt idag känd i Toronto som ”The King”, omåttligt populär. Han har två SM-guld med Brynäs och spelade 46 landskamper med Tre Kronor under åren 1972-1992. Han personifierar allt vad vi menar med en idrottshjälte. Vi samtalar om karriär, målmedveten satsning och vikten av passion för framgång, samtidigt som vi måste ha skoj för att lyckas! Dessutom får vi höra om lanseringen av varumärket Börje Salming med affärer i klädesbranschen.

17.55    STORA MÅLPRISET 2017 
Priset delas ut för sjätte året i rad till en person som fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål.

18.00    P&P BUSINESS LOUNGE
Cilla Hector på piano och sång, utlottningar, snacks, öl/vinkupong, eftersnack och mingel.

Kapellmästare
Cilla Hector, sång och piano
Plats
Stockholm City Conference Centre
Pelarsalen, Drottninggatan 71B
När
Torsdag 18 januari 2018, kl 13.00-18.00, eftersnack i P&P Business Lounge 18.00-19.30.
Anmälan
www.delegia.com/storamaldagen2018
Kostnad
1 450 kr ex moms
nkluderar ett glas öl/vin och snacks på P&P Business Lounge. Gå fem betala för fyra!

Samarbetspartners
Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats
BRIS, Barnens Rätt i Samhället
Stockholms Handelskammare, näringslivets företrädare i Stockholms och Upplands Län
XLNT Travel , Rikstäckande affärsresebyrå
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Hamilton Group, tränar svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap och team,till kundbemötande och sälj.

Teknik- och eventpartners
Delegia Meeting System, teknik och konferenstjänst
Smajl studio, event- och porträttfotograf
Cilla Hector, musik och sång
Knut, norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, hårfrisering och mötesplats
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Feffes, koncept och innovation inom catering
Urban Print, busfärska trycksaker!

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten