P&P bild
loading...

Recensioner

Vill tacka för en mycket bra, underbar och härlig inspirationsdag med dig som en mycket dynamisk moderator med fin energi!
Elisabeth Wahlin, Inspiratör och författare

Speciellt tack till bästa Lennart Paulsson för fantastiskt genomfört event!!
Therése Niaemé, artist

Så nöjd över att få njuta LennartPaulssons Stora Måldagen 2020 där de grymma föreläsarna avlöste varandra på scenen.
My Gross, föreläsare, Säljande attityder

Lennart Paulsson höll i trådarna med den äran.
Nina Hjort, Peak Speakers

Jag som inte direkt hade någon målplan har fått den inspiration jag behövde nu till framgång och förändring i mitt liv. Dessa talare har gjort något enormt i mitt liv och sinne, jag tar med mig en del från dem alla och är enormt tacksam Lennart.
Jennifer Åström

Tackar också Lennart för en fantastisk bra dag med fin balans melllan de olika föreläsarna
Gunilla Adenskog-Borssén

Tack Lennart Paulsson för ett superfint event idag - Stora Måldagen med härliga talare och fint värdskap!
Anna Dyhre

Vilken dag det blev på stora måldagen!
Så inspirerande, kloka, öppna och ödmjuka talare! Så härligt med personer som delar sin story och coolt att ha så många samlade på ett och samma ställe.Snyggt jobbat att få ihop det Lennart Paulsson✨

Marlene Taudien

Helt tagen, sprängfylld av kunskap och inspiration och ... starstruck. Stora Måldagen gick av stapeln på eftermiddagen på A7 vid Odenplan. Lennart Paulsson på P&P Meetings skapade ännu en gång en fullträffsdag. 
Ulf Bergman, Stolt Kommunikation

Så himla kul att lyssna till Carolina! Tack Lennart Paulsson för en riktigt bra dag!
Micke Reijer

Tack Lennart Paulsson för spännande o intressanta föredragshållarre på Stora Måldagen !
Eva Qvarnström, Kriminalvården

Stark inledning av min kära vän Lennart Paulsson! Och Lotti Paulssons fina produkter från ”Lottie P” finns också här! Inspirerande program på Stora Måldagen 2020!
Karin Apelman, FAR
 

ÖKA ARBETSGLÄDJEN, PRESTERA ÄNNU BÄTTRE OCH NÅ DINA MÅL!

Att nå dina mål skapar i sin tur arbetsglädje och välmående, förbättrar dina kundrelationer och ökar försäljningen. Välkommen till Stora Måldagen 2020. Seminariet genomförs för åttonde året i följd. Möt några av Sveriges mest uppskattade talare och inspiratörer i ett fullspäckat program som ger motivation, insikter och energi för en bra start på det nya året. Temat för årets upplaga av Stora Måldagen är FOKUS. Inte minst av vikt i dagens uppkopplade värld med ett vitt spektra av intressen och störande moment. Att fokusera på rätt saker för att nå dina mål. 

12.00    LUNCH
Stående lunch med wraps, frukt, kaffe, partnerföretag och mingel.
13.00    LENNART PAULSSON, ”MED VÄRDSKAP I FOKUS”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2020. Han har jobbat i många år med affärsutveckling, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.
13.10  AMI HEMVIKEN ”HA KUL PÅ JOBBET OCH NÅ DINA MÅL”
Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation och ledarskap. Hon är även en väl anlitad ledartränare och coach. Hon kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Denna konst delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Med tips och idéer från hennes nya bok ”Det är inte tanken som räknas”, om vikten av att ha kul på jobbet. Som ett led att stärka din organisation och verksamhet i syfte att nå dina mål.
 
13.50    MICKE ANDERSSON – ”ATT GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT”
Micke Andersson är företagare, författare, coach och en av landets populäraste inspirationsföreläsare. Han har föreläst för hundratusentals människor som han aldrig tidigare mött, men för många förändrade mötet deras liv för alltid. Micke är gift, har fyra barn och arbetar heltid. Egentligen en helt vanlig livssituation om det inte vore så att Mikael har varken armar eller ben. Han berättar med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast.

14.30   PAUS -  kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

15.00    SAMTAL MED CAROLINA KLÜFT – GENERATION PEP
Carolina Klüft är en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Ambassadör för svenska FN förbundet, engagerad i hållbar utveckling. En färgstark personlighet, som blev ”Carro” med svenska folket redan som 19-åring. Vi samtalar om karriär, att sätta fokus, vara här och nu, men på samma gång ha klara mål. Dessutom om arbetet att motivera barn och ungdomar i Sverige för ett mer aktivt och hälsosamt liv som  verksamhetschef för Generation Pep, vår förmånstagare på Stora Måldagen 2020.

15.30    DAVID HOLMBERG  ”HUR DU NÅR DINA MÅL”
David Holmberg är Vd på The Information Company och är en av Sveriges ledande målstyrningsexperter. Han ger handfasta tips på ditt målarbete, hur du sätter mål som driver ett önskat beteende. Hur vi kort och gott både kan utvecklas individuellt och som företagare att nå våra mål. David delar med sig från över 20 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor som gett stora framgångar både för företag och organisationer.

16.00    PAUS – kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

16.20    THERÉSE NEAIMÉ ”FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET”
Therése Neaimé, ett stjärnskott på föreläsarscenen berättar fängslande om sin fantastiska entreprenörsresa, att nå sina drömmars mål. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till berömdhet som dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern, om utmaningarna som artist och låtskrivare samt hur man får ihop livspusslet med familj och karriär.

17.00    INGER HANSSON, ”VÅGA MER ÄN DU TÖRS”
Inger Hansson, är Sveriges förmodligen främsta föreläsare. Hon har stärkt tusentals människor, vinnare av Stora Talarpriset 2012 och förmedlar allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Som föreläsare når hon rakt in i publikens hjärta med sina kloka tankar om hur vi människor får tiden att räcka till, hur vi hanterar förändring och ökar arbetsglädjen.

17.50    STORA MÅLPRISET 2019 
Priset delas ut för åttonde året i rad till en person som under 2019 gjort skillnad, fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål. Nomineringar hemlighålls tills vidare. Prisutdelare är vinnaren av Stora Målpriset 2018, Kennedy Bakircioglu, för sitt arbete att uppmuntra och motivera barn och ungdomar till idrott och ett hälsosammare liv.

18.00    P&P BUSINESS LOUNGE
Cilla Hector på piano och sång med utlottningar, bar, eftersnack och mingel.

20.00    SLUT 

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector, sång och piano
PLATS
7A Odenplan, entré  Odengatan 65
NÄR
Torsdag 16 januari 2020,
kl 13.00-18.00, eftersnack i
P&P Business Lounge 18.00-20.00.
ANMÄLAN
www.delegia.com/storamaldagen2020
KOSTNAD
1 650 kr ex moms Inkluderar en dryckeskupong och snacks på P&P Business Lounge.
Gå fem betala för fyra!

FÖRMÅNSTAGARE
Generation Pep  arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Allt överskott går till Generation Pep.

SAMARBETSPARTNERS
7A, Business Center, Conference & Event.
The Information Company, experter på målstyrning
Generation Pep, för ett mer aktivt och hälsosamt liv
Stockholms Handelskammare, näringslivets företrädare i Stockholms och Upplands Län
KC Group/Kommuncoacherna Sverige Chefs- och grupputveckling för kommuner och offentlig sektor.
Marknadscheferna, Sveriges största nätverk för marknads- och försäljningsansvariga
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Eventeffect, nyheter för dig som jobbar med events

Teknik- och eventpartners
Delegia Meeting System, teknik och konferenstjänst
Cilla Hector, musik och sång
Knut, norrländsk restaurang och mötesplats
Urban Print, busfärska trycksaker!
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten