P&P bild

PRESTERA ÄNNU BÄTTRE OCH NÅ DINA MÅL!

Välkommen till Stora Måldagen 2021. Seminariet genomförs för nionde året i följd. Nu i nytt mötesformat, kortare föreläsningar, mer samtal, mer reflektion. Möt några av Sveriges främsta talare och inspiratörer i ett fullspäckat program som ger motivation, insikter och energi inför 2022.

08.30    INCHECKNING
Incheckning och kaffe.

09.00    LENNART PAULSSON, ”MED VÄRDSKAP I FOKUS”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2021. Han har jobbat i många år med utbildningsdagar, affärsutveckling, brinner för målstyrning och är författare till Stora Mötesboken. Han är din moderator för dagen och  säkrar att du får tid för reflektion och nya lärdomar.

09.10    FREDRIK STRÄNG ”VILKET MOUNT EVEREST SKA DU BESTIGA?”
Fredrik Sträng inspirerar och trollbinder sin publik med fullständig närvaro och talar om vikten av att övning ger färdighet. Med hissnande historier från klättringar i extrema miljöer berättar Fredrik om hur resultat speglar sättet vi tänker på. Vår inställning avgör om vi når toppen! Fredrik Sträng är äventyrare, dokumentärfilmare och föreläsare. Han har blivit utsedd till Årets äventyrare två gånger och även kommit med i Guiness Rekordbok som den som snabbast bestigit de högsta topparna på våra sju kontinenter.
Reflektion. Tillsammans med Fredrik Sträng reflekterar vi över vad äventyren och arbetet före, under och efter kan ge oss i form av inspiration till att sätta djärva mål och verkligen nå våra mål.

10.00    SAMTAL MED MOUNA ESMAEILZADEH ”VI KAN BLI 150 ÅR GAMLA!”
Samtal med Mouna Esmaeilzadeh, en av de ledande experterna på framtidens hälsa. Hon är läkare, hjärnforskare och entreprenör inom förebyggande hälsa. Hon har även blivit känd som ”Doktor Mouna" i TV där hon förmedlar kunskap som gör vetenskap begriplig för alla. Mouna spår att vi med rätt livsstil och medicinsk behandling kan bli 150 år gamla, bland annat med hjälp av robotar, artificiell intelligens och genteknik. Tillsammans med Mouna reflekterar vi över vad forskningen säger och hur vi själva kan agera i ljuset av pandemin, för bra balans, leva länge och nå våra mål.

10.30    PAUS -  kaffe, kaka och frukt. Träffa partners och utställare

10.45    SAMTAL MED KJELL A NORDSTRÖM ”VART ÄR VI PÅ VÄG…”
Kjell A Nordström är en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och den globala marknaden, med ekonomie doktorsexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd för att kunna beskriva de mest komplicerade förhållanden och skeenden som berör och påverkar oss alla. Vi samtalar kring effekter av pandemin, för Sverige och för världen, hur vi bör agera för att komma ur krisen och nå framgång och vilka marknader och företag som är framtidens vinnare.

11.15    LISA EKSTRÖM, ”LIVECOACHAR DIN UTMANING”
Lisa Ekström är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och tillika beundransvärd coach som får andra att lyfta och nå sina mål. Lisa har 12 framgångsrika år som ledarskapskonsult i sitt företag Kamoja med exempel hämtade från såväl vardagsnära arbetssituationer till häpnadsväckande berättelser från åren som prisbelönt chef på SAS. Lisa lockar på Stora Måldagen fram de utmaningar som publiken ruvar på, ger tips, idéer och framgångsfaktorer. För en kickstart på det nya året.

12.00    LUNCH. Träffa partners och utställare

13.00    OLOF RÖHLANDER ”BRA ÄR DET NYA BÄST”
Olof Röhlanders nya inspirationsföreläsning tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar han på förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roligt och lärorikt, fyllt med energi, skratt och igenkänning.

14.00    SAMTAL MED JAN-OVE WALDNER ”MIN VÄG TILL VÄRLDSBÄST”
J-O Waldner betraktas av många som världens genom tiderna bästa bordtennisspelare. Framgångarna inkluderar OS-guld samt dubbla VM-guld i singel, fyra VM-guld i lag och sju Europa Top-12-segrar. Två gånger belönades han med SvD:s bragdguld – 1989 som del av VM-guldlaget och 1992 individuellt (efter OS-guldet). Vi samtalar om karriär, målbilder och motivation. Och reflekterar över hur vägen till världstoppen kan inspirera oss till att nå våra egna mål och drömmar.

14.30    STORA MÅLPRISET 2021
Priset delas ut för nionde året i rad till en person som under 2021 gjort skillnad, fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål.

15.00    SLUT

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector, sång och piano

PLATS
LIVE 7A Odenplan, entré  Odengatan 65

NÄR
Måndag 15 november 2021, kl 08.30-15.00

ANMÄLAN
www.delegia.com/storamaldagen2021

KOSTNAD
2 450 kr ex moms för LIVE ink lunch, frukt, kaffe och tilltugg. Gå fem betala för fyra!
1 950 kr ex moms för LÄNK med digital uppkoppling. Länken mailas personligen ut strax före seminariet.

FÖRMÅNSTAGARE
BRIS, Barnens Rätt i Samhället.
100 kr per fullt betalande går till BRIS verksamhet.

SAMARBETSPARTNERS
7A, Business Center, Conference & Event
Stockholms Handelskammare, näringslivets företrädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Eventeffect, nyheter för dig som jobbar med events

Teknik- och eventpartners
Delegia Meeting System, teknik och konferenstjänst
Cilla Hector, musik och sång
Knut, norrländsk restaurang och mötesplats
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten