P&P bild
loading...

12.30    Start upp lounge
Kaffe, partnerföretag och mingel i Hilton Galleria.

13.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2015. Han kommer från P&P Meetings, är författare till boken Det optimala mötet, säkrar gott tempo och att du får med dig nytt nätverk och nya lärdomar.

13.10    SAMTAL MED MORGAN OLOFSSON
Morgan Olofsson började som journalist och programledare på SVT 1993 samt var Rapports korrespondent i Moskva och Washington under 1990-talet. Morgan är nu chef för Röda Korsets kommunikation och insamling. Vi samtalar om utmaningar med att nå fram med sina budskap för att hjälpa människor i nöd.

13.20    LEDARSTUDION ”DIN NÄRVARO, RÖST OCH FÖRMÅGA ATT ÖVERTYGA”
Lena Ahlström är vd och grundare av Ledarstudion och är huvudhandledare sedan starten 2002. Hon har med sig en meriterande erfarenhet med ansvar för SAS ledarutveckling och vice vd och personaldirektör i Swedbank. Hon drivs av att finna varje människas fulla potential, Vi får lära oss HUR vi förmedlar våra budskap, berör och inspirerar andra genom att skapa rätt känsla hos våra åhörare.

Jimmy Meurling är partner och handledare inom scenframställning och kroppsspråk i Ledarstudion med ansvar för certifieringsutbildningen av skådespelare. Han är själv skådespelare, dansare, regissör och koreograf med särskilt fokus på kroppens uttryck. Du får vägledning i hur ditt kroppsspråk stärker budskapet.

Sara Sommerfeldt är en populär skådespelare med flera framträdande roller inom film och teatern. Hon är dessutom certifierad scenspråkhandledare på Ledarstudion. Sara ger dig insikt i hur du kan utveckla närvaron och skapa en kontakt oavsett om du framträder i ditt företag, i din familj eller i vilken slags organisation du än tillhör.

De tre vill tillsammans beskriva hur du stärker trovärdigheten och ökar din effektivitet.

14.20    PAUS

14.50    DAVID PHILLIPS, ”MODERN PRESENTATION SKILLS” (In English)

Global speaker David JP Phillips delivering the seminar gives you the latest knowledge of todays science on how to present and how your presentations are perceived by the brain of the listener from a biological and neurological perspective. As with David’s most famous seminar ”How To Avoid Death By PowerPoint” this seminar is packed with practical tips and useful tools which you can apply immediately in your life.

15.40     MIA LILJEBERG, ”LÅT BILDEN GÖRA JOBBET”
Mia Liljeberg brinner för att förenkla mötet mellan människor och skapa en kvalitetskultur. Hon driver sitt eget företag, Ponteo, deltog 2015 framgångsrikt i Genikampen och är en av Sveriges skarpaste talare. Dessutom författare till flertalet böcker om möten och vår tankeförmåga. Mia visar med hur du effektivt kan presentera dina budskap och få publiken att minnas med hjälp av bilder.

16.00    PAUS

16.30    SAMTAL MED KATARINA SANDSTRÖM , ”PRESENTATION I SKARPT LÄGE”

Katarina Sandström är journalist och nyhetsankare på SVT:s nyhetsprogram Rapport. Hon har flera gånger nominerats till och vunnit pris som bästa nyhetsankare. Hon har lett Rapports huvudsändning 19:30 sedan 2000 och dessutom medverkat i stora evenemang som Nobelbanketten och valvakan 2006. Vi samtalar om hur en nyhetspresentation går till och vad man ska tänka på för att vara maximalt professionell i det skarpa läget.


17.00    OLOF RÖHLANDER SÖKER ”DET PERFEKTA FÖREDRAGET”
Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Olof Röhlander har vunnit flera talarpriser senast som Årets Talare 2015 och är en av de mest efterfrågade inspiratörerna i näringslivet. Olof bjuder på ”den optimala presentationen”, mycket värme och humor med goda insikter hur du sätter mål och ökar din motivation.

17.55    SVENSKA EVENTAKADEMIN

18.00    SLUT  


KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector på piano och sång
   
Plats
Hilton Stockholm Slussen, auditorium
När
Måndag 14 mars 2016, kl 13.00-18.00
Anmälan
www.delegia.se/storapresentationsdagen2016
Begränsat antal platser!
Entré
1 250 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till Röda Korset.
Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
Hotell
Vid behov av hotell har Hilton Stockholm
Slussen specialpris. Ref ”Stora Presentationsdagen”
på tel 08-517 353 10
 
Samarbetspartners
- Ledarstudion
- Hilton Stockholm Slussen, hotell och konferens
- Röda Korset, stöd för flyktingar
- Svenska EventAkademin, för events i världsklass
Presentationsteknik
- Ponteo, där kommunikation och ledarskap möts
- Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
- Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
- Smajl studio, event- och porträttfotograf
- Vidéa, film- och teknikproduktion
- Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
- Cilla Hector, musik och sång
- Magnifique Hairline
- Restaurang KNUT

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten

Recensioner

Från Ulf Bergman, Stolt Kommunikation  
Nyligen var jag på Stora Presentationsdagen 2016, en riktig höjdare! Bland de4t bästa jag hört och sett. Pricka redan nu in 27 mars 2017, om du vill få en energiboost över det vanliga. Den klart mest lysande stjärnan blöand alla stjärnor var david Phillips från Presentationsteknik. Jag är fortfarande helt tagen.

Lösryckt från deltagare i enkäten:

Detta var en fullpoängare. Kunskap, kryddor och kanonföredrag rakt igenom. Mycka bra jobbat.

Det var en bra mix av talare som belyste presentationskonsten ur olika vinklar. Det var lagom långt. Flera riktigt bra talare.

Strålande som vanligt!!

Alltid lika inspirerande och energigivande, Tack!

Relevant . ärligt, modernt , inspirerande , praktiska övningar, vad mer finns att önska. Möjligen  att ta med retorik i moderna  mötesforum. telefonmöte, videomöte 


Tack för en inspirerande dag med goda skratt. Precis vad jag behövde. Fina anteckningar att följa upp har jag också :)

Jättebra föreläsare och moderator!!. Den bästa och mest inspirerande eftermiddag jag varit på. Kul med att man kan få en röd tråd trots att det var många föreläsare. Jag har svårt att se en förbättring men ska då ev vara att jag saknade en kaka på em men är en jätteliten petitess i sammanhanget. 

Väl genomfört, kul med interaktiva lösningen med omröstning live i publiken. kul!