P&P bild
loading...

Foto Magnus Svensson, Smajl studio

Bli en mästare på att presentera dina budskap

Välkommen till ett unikt kunskapsseminarium där inspirerande aktörer delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för att vässa din retorik och presentationsförmåga ytterligare en nivå.

12.30    UPPSTARTSLOUNGE
Kaffe, partnerföretag och mingel i Pelarsalen.

13.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2017 som genomförs för femte året i rad. Han grundade företaget P&P Meetings 2009, är nätverksledare, programledare och författare till Stora Mötesboken.

13.10    LEDARSTUDION ”DIN NÄRVARO, RÖST OCH FÖRMÅGA ATT ÖVERTYGA”
Lena Ahlström är vd och grundare av Ledarstudion och är huvudhandledare sedan starten 2002. Hon har med sig en meriterande erfarenhet med ansvar för SAS ledarutveckling och vice vd och personaldirektör i Swedbank. Hon drivs av att finna varje människas fulla potential, Vi får lära oss HUR vi förmedlar våra budskap, berör och inspirerar andra genom att skapa rätt känsla hos våra åhörare.
Jimmy Meurling är partner och handledare inom scenframställning och kroppsspråk i Ledarstudion med ansvar för certifieringsutbildningen av skådespelare. Han är själv skådespelare, dansare, regissör och koreograf med särskilt fokus på kroppens uttryck. Du får vägledning i hur ditt kroppsspråk stärker budskapet samt insikt i hur du kan utveckla närvaron och skapa en kontakt oavsett om du framträder i ditt företag, i din familj eller i vilken slags organisation du än tillhör.

14.00    SAMTAL MED ROLF LASSGÅRD, ”ATT FÅNGA PUBLIKEN”
Rolf  Lassgård är en av Sveriges främst anlitade skådespelare med en mängd utmärkelser för sina insatser.  Från Martin Becks filmer, till kommissarie Kurt Wallander och flera filmer för Colin Nutley till den hemvändande polisen i Jägarna. Med sin scenvana från film, TV och teater delar Rolf med sig av sina erfarenheter och ger goda insikter hur vi med enkla medel kan fånga vår publik.

14.30    PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

15.00    INGER HANSSON, ”VÅGA MER ÄN DU TÖRS”
Inger Hansson, är föreläsare, skribent och projektledare. Hon är vinnare av Stora Talarpriset 2012 och förmedlar allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Som föreläsare når hon rakt in i publikens hjärta med sina kloka tankar om hur vi människor inte får tiden att räcka till, hur vi hanterar förändring och ökar arbetsglädje.

15.40     DAVID JP PHILIPS, ”ARISTOTELES 2017”
David JP Phillips  är en av Sveriges främsta experter på konsten att övertyga. Du får handfasta tips som du direkt kan omsätta i praktiken. Han dammar av en sann klassiker ”Den Gyllene Triangeln” av Aristoteles och ger oss ett nydanande perspektiv om hur vi utifrån att förstå Ethos, Logos, Pathos ur ett modernt, neuro-logisk och biologisk synsätt kan bli överlägset mer övertygande och framgångsrik i vår kommunikation.

16.10    PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    SAMTAL MED ANN WESTIN, ”MED HUMORN SOM VERKTYG”
Ann Westin har flera gånger blivit korad Årets kvinnliga komiker. Hon är en av Sveriges mest respekterade och älskade artister med humorn som verktyg. År 2017 firar hon 20-årsjubileum och har precis släppt sin första bok: Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det. Med sin scenvana delar Ann med sig av sina erfarenheter och ger goda insikter hur vi med humor och enkla medel kan fånga vår publik.

17.00    TOBIAS KARLSSON ”DEN OPTIMALA PRESENTATIONEN”
Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Let´s Dance. Tobias brinner för sitt arbete och inspirerar till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Vi kommer garanterat få ta del av Tobias enastående förmåga att beröra sin publik.

17.55    SVENSKA EVENTAKADEMIN DELAR UT NARRENPRISET 2016
Priset går till en person inom mötes-och eventbranschen som gjort skillnad. 

18.00    SLUT


RECENSIONER

"Jag vill verkligen tacka för ett fantastiskt fint evenemang, mycket inspirerande. Kanonbra talare och du var superb som moderator. Fint att Jocke var inbjuden på slutet Gick hem med en väldigt positiv känsla i magen".
Annacarin Nilsson, InterACT Communication

Tack Lennart Paulsson för en inspirerande dag med fantastiska föreläsare på löpande band... 
Ingela Klinga

”Alla som någon gång ska prata inför publik, må det vara 15 pers eller 500 pers, bör gå på Stora Presentationsdagen. Så mycket lärdomar att reflektera över. Även om jag ofta står på scenen behöver jag fylla på med inspiration, kunskap och ett o annat livsråd- för att förbättra min prestation. Tack alla duktiga föreläsare, eminenta arrangören Lennart Paulsson samt alla fina föreläsarekollegor i publiken för en alldeles brilliant dag!”
Åsa Sandberg, A Win Win World och arrangör av TedX Göteborg

"Tack Lennart Paulsson för en mycket givande o minnesvärd dag med många skratt & tårar"
Anki Scheutz, Air France/KLM

"Det var jättebra arrangerat Lennart med riktigt bra talare!" Anna Kreissl, Kompetenstillväxt


 

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector på piano och sång   
Plats
Stockholm City Conference Centre, Pelarsalen
När
Måndag 27 mars 2017, kl 13.00-18.00
Anmälan
www.delegia.se/storapresentationsdagen2017
Begränsat antal platser!
Entré
1 250 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till New Hope, reseindustrins barnfond.
Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
 
Samarbetspartners
Ledarstudion
Stockholm City Conference Centre, Stockholms centrala mötesplats
Presentationsteknik
Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Svenska EventAkademin, delar ut Narrenpriset.
New Hope, reseeindustrins barnfond
Unionen, Sveriges största fackförbud på den privata arbetsmarknaden

Teknik- och Eventpartners
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Smajl studio, event- och porträttfotograf
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Cilla Hector, musik och sång
Knut, Norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1
Feffes, koncept och innovation inom catering
Urban Print, busfärska trycksaker!

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten