P&P bild

VÄSSA DIN RETORIK!
Succén tillbaka. För sjunde året i följd! Välkommen till ett unikt kunskapsseminarium där inspirerande aktörer delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för att vässa din retorik och presentationsförmåga ytterligare en nivå.

12.00    UPPSTART och MINGELLUNCH
Stående lunch med wraps, kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00    VÅR MODERATOR 
LENNART PAULSSON, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”

Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2019. Han brinner för utbildningsdagar och nätverksmöten, är mötesordförande i Svenska Eventakademin och juryns ordförande för Stora Talarpriset. Han är grundare av P&P Meetings, programledare och författare av Stora Mötesboken. Som moderator för dagen ser han till att vi håller tiden, skapar den bästa av atmosfär och att vi får med det viktigaste från dagen, någonting nytt, någonting som gör att du gör skillnad i dina presentationer. 

13.15    BARBRO FÄLLMAN ”DEN TIDLÖSA RETORIKEN”
Barbro Fällman grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Enligt den antika traditionen ska talaren kunna visa tre grundläggande moment; karaktär (ethos), kunskap (logos) och känsla (pathos). Det är först när man behärskar dessa tre som man blir en trovärdig talare som engagerar sina lyssnare. Du får med dig lärdomar i effektiv argumentationskonst, med modeller du kan använda för att nå framgång och övertyga i olika situationer.

14.00    PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

14.30 ERIK MATTSSON, ”KROPPSSPRÅKET LJUGER”
Erik Mattsson är en av Sveriges mest uppskattade utbildningsledare inom kommunikation. Han har undervisat i retorik vid Uppsala universitet samt arbetat som skådespelare. Han har dessutom författat flera böcker och en stor mängd utbildningsmaterial, bland annat ”Talarkokboken”. Inkludering av publik och humorn är effektfulla verktyg då han föreläser. Du får med dig de bästa redskapen du kan använda dig av när du bemöter, presenterar, övertygar och vill beröra.

15.15    ULRIKA NYBÄCK ”ENGAGERA MED STORYTELLING”
Med sprakande energi, total närvaro, trendspaningar och fängslande exempel visar Ulrika Nybäck varför storytelling är viktigare än någonsin. Du får insikter om vilka budskap vi minns och varför. Du får konkreta verktyg så att du själv kan skapa en fängslande berättelse som berättas vidare. Ulrika har en bakgrund inom journalistiken och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera Ericsson och flera av Sveriges större företag. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

16.00    PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30    SAMTAL MED ROLF LASSGÅRD, ”ATT FÅNGA PUBLIKEN”
Rolf  Lassgård är en av Sveriges främst anlitade skådespelare. Från Martin Becks filmer, till kommissarie Kurt Wallander och flera filmer för Colin Nutley till den hemvändande polisen i Jägarna. Han har fått flera utmärkelser för sina insatser. Som guldbagge för ”Min store tjocke far” och för titelrollen i ”En man som heter Ove”. Med sin scenvana från film, TV och teater delar Rolf med sig av sina erfarenheter och ger goda insikter hur vi med enkla medel kan fånga vår publik.

17.00    DAVID JP PHILLIPS, ”DEN OPTIMALA PRESENTATIONEN, 110 STEPS TO EXCELLENCE”
David JP Phillips  är en av Sveriges främsta experter på konsten att övertyga. Efter 7 år blev David klar med att analysera 5 000 talare världen över för att på så sätt kunna definiera vilka egenskaper, kvaliteter och tekniker som på riktigt är det som gör dom skickliga talarna skickliga! Vi får ta del av den optimale talarens egenskaper och David har lovat avslöja sina absoluta favoriter av de hela 110 individuella tekniker i  världens mest avancerade coachningssystem för presentatörer vid namn SpeakerRating

17.45    P&P SPEAKERS CORNER
Tre personer á en minut vardera får ställa sig upp på stora scenen och hålla ett anförande med färdigheter från dagens seminariepass. Med proffsig vägledning från Retorikcentrums Barbro Fällman.
18.00    SLUT 

KAPELLMÄSTARE
Cilla Hector på piano och sång   
PLATS
7A Odenplan, entré  Odengatan 65
NÄR
Måndag 18 mars 2019, kl 12.00-18.00
ANMÄLAN
www.delegia.com/storapresentationsdagen2019
Begränsat antal platser! Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
Entré 1 4000 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till New Hope, reseindustrins barnfond.
 
SAMARBETSPARTNERS
- 7A. Business Center, Conference & Event
- Emirates, Fly Better
- Retorikcentrum, Barbro Fällman
- Presentationsteknik , SpeakerRating
- Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
- Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
- New Hope, reseeindustrins barnfond
- Stockholm Creative Partner, hjälper dig nå ut och engagera fler
- eventeffect.se, nyheter för dig som jobbar med event

TEKNIK- och EVENTPARTNERS
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Cilla Hector, piano och sång
Knut, Norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1
Feffes, koncept och innovation inom catering
Urban Print, busfärska trycksaker!

ARRANGÖR
P&P Meetings, genomför värdefulla möten