P&P bild

08.15    UPPSTART MED MINGELFRUKOST
Stående frukost, partnerföretag och mingel.

09.00    
LENNART PAULSSON, ”FÖR DET VÄRDEFULLA MÖTET”

Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2020 som genomförs för åttonde året i rad. Han är grundare av P&P Meetings, är program-ledare, instiftare av Stora Talarpriset och författare av STORA MÖTESBOKEN.

09.10    KJELL DAHLIN, ”KOM I RETORISK FORM”
Kjell Dahlin har två skäl till att gå upp varje morgon. Det första är att göra retorik tillgängligt för alla. Precis alla. Det andra är att få folk att inse att vi kommunicerar med mer än ord. Vår attityd, inställning och beteende överför budskap likafullt. Och när vi inser det blir livet lättare, roligare och mer kärleksfullt. Föreläsaren Kjell Dahlin är filosofie kandidat i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Han driver företaget Popretorik och har skrivit boken med samma titel - upplevelse-kommunikation som övertygar.

10.00    PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

10.30    BARBRO FÄLLMAN ”VARDAGSPRESENTATIONER”
Barbro Fällman grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Hon har en bakgrund som lektor och språkforskare.  Idag anlitas hon ofta av TV och medier för att göra analyser när politiker håller tal eller har debatter. Du får med dig de viktigaste grundläggande momenten för att bli en trovärdig talare som engagerar sina lyssnare. Samt lärdomar i hur du kan göra vardagspresentationer enklare, med modeller du kan använda direkt för att nå framgång och övertyga i olika situationer.

11.10    SAMTAL MED ANDREAS T OLSSON ”SCENSKOLANS HEMLIGHETER”
Andreas T Olsson är Dramatens nya stjärnskott. Han är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm 2010-2013 och fick sitt genombrott med egenskrivna monologen 
Sufflören, en succé för fullsatta hus och förmodligen det roligaste du kan uppleva på teater just nu. Även 2020 högaktuell med Dövheten på Dramaten. Han har redan haft flera stora roller inom teatern och som skådespelare på film och TV. För sin scenkonst och som vårt stora framtidslöfte fick han Karl Gerhard Stipendiet 2018. Vi samtalar om vad som krävs för att prestera på scen, vad som ligger bakom framgångarna och vilket uttryck som ger bäst intryck på publiken.

11.45    LUNCHPAUS
Stående lunch med wraps, frukt, kaffe, partnerföretag och mingel.

12.30    PÄR LARSHANS ”HUR DU FÅR ANDRA ATT PRATA OM DITT VARUMÄRKE”
Pär Larshans är att betrakta som en av Sveriges vassaste retoriker, känd för att lyfta fram sina medmänniskor, inte minst i sitt tidigare arbete som hållbarhetschef för Max Burgers, nu i samma roll och med nya framgångar för miljöföretaget Rang-Sells. I december 2019 fick han adressera närvarande nationer vid FN:s klimatkonferens i Madrid om vikten av hållbarhet. Här visar han prov på hur du kan utnyttja grekernas gamla Ethos-Pathos-Logos till maximum i en kärnfull presentation.
 
12.45    EVELINA OLSÉN,  ”MED PASSION FÖR RÖSTEN”
Evelina Olsén är ett känt namn i musiksverige. Hon är ständigt aktuell, har gjort många stora turnéer, TV- och radiojobb. Utöver sången jobbar hon med humor och teater i musikaler och krogshower. Hon är även en flitigt anlitad sångcoach, föreläsare, låtskrivare och inspiratör. Har man en gång sett Evelina på scen så vill man ha mer. Evelina ger oss tips om hur vi skapar närvaro och dynamik och hur vi går bortom prestationen och in i det lekfulla med rösten. Helt enkelt hur du kan utveckla din röstkapacitet och ta din självklara plats på scen.

13.15    GÖRAN ADLÉN & ANNA TEBELIUS BODIN ”VAD HÄNDER I DIN  HJÄRNA NÄR JAG SNACKAR”
Denna avslutning är något av det bästa du kan uppleva just nu på föreläsarscenen. Du får lära dig knepen som gör att du får fram dina budskap så de tas emot på ”rätt sätt” hos mottagaren. Jo, det vill säga det som du vill att mottagaren ska tänka och göra, när du snackar. Våra föreläsare avlöser varandra  i ett mäktigt samspel som spänner över flera akter med humor och allvar, fakta och djup.
Anna Tebelius Bodin utbildar inom psykologin bakom hur vi lär. Hon belyser utmaningarna med en föråldrad hjärna i en digital tillvaro. Med vetenskaplig grund och på sitt inspirerande sätt förklarar Anna så konkret att insikterna förändrar deltagarnas sätt att tänka.
Göran Adlén, en rasande skicklig scenartist ansedd som en av våra främsta föreläsare år efter år, botaniserar friskt med de trender som påverkar vår vardag och för dagen med fokus på hur vi når framgång i vår kommunikation med varandra.

14.30    SLUT 

SKAPA BESTÅENDE MINNEN!
Succén tillbaka. För åttonde året i följd! Välkommen till Stora Presentationsdagen 2020, ett unikt kunskaps-seminarium där du tillsammans med landets ledande aktörer inom retorik och kommunikation vässar din presentationsteknik så att dina berättelser återberättas, du skapar bestående minnen och får en egen säljkår på köpet.

Kapellmästare
Cilla Hector på piano och sång   

Plats
7A Odenplan, entré  Odengatan 65

När
Måndag 19 oktober 2020, kl 08.15-15.00

Anmälan
www.delegia.com/storapresentationsdagen2020
Begränsat antal platser!

Entré
1 450 kr ex moms varav 100 kr går
oavkortat till BRIS.
Grupprabatt: Gå fem betala för fyra!
 
Samarbetspartners
7A. Business Center, Conference & Event
Popretorik, upplevelsekommunikation som övertygar
Retorikcentrum
BRIS, Barnens rätt i samhälet
Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Eventeffect, nyheter för dig som jobbar med events

Teknik- och Eventpartners
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Lotti P. cashmere collection, butik- och nätförsäljning
Cilla Hector, piano och sång
Knut, Norrländsk restaurang och mötesplats
Magnifique Hairline, frisörsalong, Frösundaviks allé 1

Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten