P&P bild

SKAPA BESTÅENDE MINNEN!

Välkommen till Stora Presentationsdagen 2022, ett unikt kunskapsseminarium där du tillsammans med landets ledande aktörer inom retorik och kommunikation vässar din presentationsteknik så att dina budskap återberättas och du skapar bestående minnen. 

08.30    CHECK-IN  FRUKOSTMINGEL 

09.00    LENNART PAULSSON, ”FÖR DET VÄRDEFULLA MÖTET”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Presentationsdagen 2022. Nu i nytt format med mer dialog och reflektion. Lennart är grundare av P&P Meetings, nätverksledare, instiftare av Stora Talarpriset och författare av Stora Mötesboken. Vi startar upp dagen med extra fokus just vilka utmaningar vi kan se inom retoriken ocvh när du presenterar ett budskap. Vi återkopplar till dessa under dagen.

09.15   SAMTAL MED CHRISTOPHER O´REGAN ”STORYTELLING”
Du har kanske sett honom på TV, Christopher O´Regan, där han trollbinder sina tittare med berättelser om Sveriges historia. Med sina gedigna kunskaper och sin eleganta vältalighet levandegör han som ingen annan det förflutna. Stadsvandringar i Gamla Stan är hans specialitet där vi får uppleva 1700-talet precis som om vi levde där och då. Vi samtalar om berättandekonsten, vikten av att tala i bilder och hur vi på bästa sätt fångar våra åhörare. Vi avslutar passet med reflektion och frågeställningar.

10.00    BARBRO FÄLLMAN ”ATT HÅLLA VARDAGSPRESENTATIONER”
Barbro Fällman grundare av Retorikcentrum är en av Sveriges främsta experter i retorik, internationell kommunikation och presentationsteknik. Hon har en bakgrund som lektor och språkforskare. Idag anlitas hon ofta av TV och medier för att göra analyser när politiker håller tal eller har debatter. Du får med dig de viktigaste momenten för att bli en trovärdig talare som övertygar i dina presentationer, som hanterar konflikter, gräl och som engagerar dina lyssnare. Vi avslutar passet med reflektion och frågeställningar.

10.45    PAUS – egen reflektion

11.15    PG WETTSJÖ ”TROLLBIND DIN OMGIVNING”
PG Wettsjö är förmodligen Sveriges i särklass både främste och mest rutinerade föreläsare. Han kombinerar kunskap med humor och igenkänning och skapar den där kittlande närheten till sina deltagare som gör att just var och ens utmaningar lyfts fram i dagern. PG besitter konsten att leverera ett budskap med retorisk briljans, med hjälp av tre blädderblock, några tuschpennor och massor av erfarenhet, kunskap och humor. Det handlar om att trollbinda din omgivning – om hur du med kunskap, träning och mod kan bli en lysande presentatör. Vi avslutar passet med reflektion och frågeställningar.

12.15    LUNCH

13.00   SAMTAL MED LIA BOYSEN ”MITT LIV SOM SKÅDIS”

Vi möter en av Sveriges främsta karaktärsskådespelare. Det stora genombrottet kom med filmen Det nya landet år 2000 för vilken hon nominerades till en Guldbagge. Hon belönades 2006 med en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll i filmen Sök. Boysen har även arbetat med utlandsproducerade filmer, dokumentärer, TV-serier och som uppläsare för ljudböcker. Vi samtalar om karriär, lärdomar om livet framför kameran och med tips om hur du verkligen kan göra skillnad när du presenterar dig och dina budskap.

13.30    CHARBEL GABRO ”DEN OPTIMALA PRESENTATIONEN”
Charbél Gabro är mångfalt uppmärksammad som föreläsare. Han fick Stora Talarpriset 2019 och Stora Målpriset 2020. Han är född i Syrien, uppväxt i Sverige och jobbar som föreläsare och livscoach. Han talar om ämnen som integration, inspiration och kulturkrockar. Vi får ord och bilder från hans stora passion och engagemang för människor i nöd. Med humor och värme, bilder och associationer berör han sin publik med igenkänningsfaktorer och aha-upplevelser. Med retorisk elegans visar han prov på hur en fulländad föreläsning kan se ut. Vi avslutar passet med reflektion och frågeställningar.

14.40  MODERATORN SUMMERAR
Med reflektioner och en kom-ihåg övning.

15.00    SLUT

Kapellmästare
Cilla Hector
Plats
Live7A odenplan
När
Måndag 28 mars 2022, kl 08.30-15.00
Anmälan
www.delegia.com/storapresentationsdagen2022
Begränsat antal platser!

Entré
LIVE. Pris 1 400 kr ex moms. Inkl lunch och fikapauser. Grupprabatt: Boka fem betala för fyra!
 
Samarbetspartners
Retorikcentrum
BRIS, Barnens Rätt I Samhället.
Stockholms Handelskammare, näringslivets före-
trädare i Stockholms och Upplands Län
Trygghetsrådet, karriärcoaching med 32 000 företag
Eventeffect, nyheter för dig som jobbar med events

Teknik- och Eventpartners
Delegia Meeting System, levererar registreringslösningen
Cilla Hector, piano och sång
Lotti P. cashmere collection, ”njut varje dag” butik- och nätförsäljning
Tikab, förverkligar möjligheter


Arrangör
P&P Meetings, genomför värdefulla möten